Şimdi Ara

işlemci sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Everest programıyla işlemci sıcaklığını ölçtüm 63 derece gösteriyor.Sistemim imzadaki gibi.Bu sistem için bu sıcaklık nasıldır?Bilgisayarımın 60 saatten beri açık olmasının etkisi var mıdır?

• normaldir çünkü benim arkadaş bilgisayardan çok ii anlar..kendi pc si 80 drece olduğunu gördüm valla bayada açık kalıyo sabahtan akşama kadar 4 tanede ram var..
  • everest in değerleri iyidir , bende imzamdaki sistem oc li 3200+ da ve 35 derece ama 24 saat açık kalsa bile 37-39 derece arası çıkar bu oda sıcaklığı / bulunduğu konum/temizlikle alakalı bir durumda denebilir.

50-55 derece normal ama 63 derece kesin ufakta olsa / bir bakım gerektiren ancak 70-80 dereceye kadar çıkarsa performans kaybı bir duruma yol açar diyorum.
  • 70 lere çıkmazsa çok sorun olmaz ama ufak bir bakımla 55 lere çekmen iyi olur...termal macunu yenilersin
  • bu sıcaklık normal ve makinana uzuzn zamandır açık sorun yaratmaz ama fanlarını biraz daha ayarlaman veya ayrı bi fan taksan daha iyi olur
  • bnm de 66 derece çıktı da normal mi? bilgisayar oyunlarda 2-3 dk içinde takılıo
  • walla fazla ben butun gun acık bırakıyorum oyun moyun her bısey ama 55 i goremedım
  • hımm.. ozaman bakım zamanı gelmiş bilg.in eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.