Şimdi Ara

İşlemci seçimi çıldırmak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman ki gibi dersimiz - İ5 3570K ila AMD FX 8350

Bakın hangisi iyi demiyorum hangisini almalıyım karar vermeliyim sadece.

Ben alacağım bu iki işlemciden birini ASUS V2 HD 7950 Ekran kartında kullanıcam göz önünde bulunduralım.

İkisinden birini alabilirim ama okadar çok tartışma var ki kararsız kaldım.

Benim RENDER vs ile işim yok ben yazılımcıyım kullanacağım en ağır program ZEND'dir onun üstüne ADOBE CS6 & Corel Serisidir.. Bunlardan daha çok sistem oyun için..

Bir bilir kişi yardım ederse çok sevinicem artık beyler lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 28 Temmuz 2013; 3:47:20 >

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Ben İntel diyorum. İlerde güzel bir tane fan alırsın süper olur.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel I5 4440 //// Msi h81m-p33 //// Msi Gtx 1050 Afterburner //// 2X4 GB Crucial Ballistix Cl8 1600 mhz RAM //// Toshiba 1 TB 32 MB HDD //// Xigmatek Asgard 381 //// Thermaltake Smartpower 550W 80 Bronze //// SONY PLAYSTATİON 4 //// ASUS VN247 H 1 MS 1080p Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Ben İntel diyorum. İlerde güzel bir tane fan alırsın süper olur.

Fan tamamdir hocam inteli mi alayim ?

INTEL Skylake Core i7-6700K - Corsair H115i GTX Sıvı Soğutma - Asus ROG VIII Extreme Edition- ZOTAC GeForce® GTX 1080 AMP Extreme - Asus ROG Swift PG348 - 16GB (2x8 Dual) GSKILL Ripjaws V 3200 Mhz DDR4 -CORSAIR 128GB Force GS Series 2.5 128GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 560-535MB/s - SEAGATE SV35 1TB 64MB 7200rpm SATA 6.0Gb/s - Corsair C70 Black Edition Kasa - RAZER Naga Molten Edition Mouse - Razer Blackwidow Chroma - Corsair HX1000i PSU
  • Karar elbette senin ama 8 çekirdekli bir 8350 al, üzerine de sağlam bir fan alıp O.C yap, zaten ekran kartın da şahane, 10 sene her oyunu rahatlıkla oynarsın
  • crysis 3 8 cekirdek destegi gelince amdnin basarisini gorduk ancak ondan sonra cikan oyunlardan cogu yuksek cekirdek destegine sahip olmadigi icin intelde daha iyi perf verdi. ps4 de de 8 cekirdekli islemci kullaniliyor eger bu durum pc oyunlarini etkileyecekse ucuz fiyata amd mantikli eger etkilemeyecekse intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulgeteb -- 28 Temmuz 2013; 10:25:35 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.