Bildirim
işlemci seçimi
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiyatı çok iyi çekmiş. ama bir deneyip görmek lazım. eğer bulunduğun şehirdeyse,yanına bu işten anlayan birini al ve git dene işlemciyi. o onay verirse al hiç durma. çünkü fiyatı tam yarıya düşürmüş. ya bir peoblem var herkesin anlayamayacağı ya da çok iyi tokgöz bir adam. işlemcinin fiyatı vatanda 1500 küsür::::
http://www.vatanbilgisayar.com/core-i7-3930k-soket-2011-32ghz-12mb-onbellek-islemci.html -
ama 4820k ile INTEL Core i7 3930K arasında kaldım sizce hangisini alayım -
Kafa karistirmak istemem ama bu fiyata amd fx 8350 sifir alirsiniz. Tabii sisteminiz var ve sadece islemci update yapacaksaniz bisey diyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende öyle düşündüm ama sanki sistemi intel de yükseltme yapacakmış gibi anladım. mantıklı olan amd tabanlı sistem.Çünkü AMD nin gariban dostu olduğunu tüm dünya biliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kayipdadash
bende öyle düşündüm ama sanki sistemi intel de yükseltme yapacakmış gibi anladım. mantıklı olan amd tabanlı sistem.Çünkü AMD nin gariban dostu olduğunu tüm dünya biliyor.
Valla ben onceki sistemlerimde hep intel kullanmis biri olarak 1 ay once amd 8350 bir kasa topladim ve yillarca intele sacma sapan paralar verdigimizi anladim. Sonuc olarak amd 8350 update yoksa tavsiyemdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle tabi. bizde pahalı olan iyidir duygusu hakim oldukça,daha çoook inteller bizi kazıklar... -
hocam amd düşünmüyorum intel toplamayı düşünüyorum bu iki şilemci arsında kaldım INTEL Core i7 3930K 3 ay garantisi kalmış oc görmemiş 700 tl bide vatanda 900 liraya sıfır i7 4820k 2011p çok kararsız kaldım valla bi yandan sıfır alım i7 4820k biyandanda diğerinin sıfırı 1500 lira -
4820k daha mantıklı görünüyor. hem sıfır hem de diğerinden 200 tl fazla. vatanda ki fiyatı indirim mi var? yoksa bukadar fark neden olsun ki? -
yüzde 30 indirimde oluyor bu fiyat veya 850 liraya sanal reyonumda var ve anakart P9X79 PRO Intel X79 düşünüyorum soğutucu thermaltake NIC C4 bir tek ramler kaldı -
hayırlısı bakalım. sistemi kurduktan sonra sonuçları paylaşırsan seviniriz. bu arada ram olarak kingston 2x4 1600 mhz hyperx soğutuculu mavi alırsan anakartın rengine de uyar. hoş bir görüntü de sağlamış olursun. -
intel out amd in :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X