Şimdi Ara

İŞLEMCİ Mİ ACABA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar..pc mi toplayalı 1 seneyi geçti..asus maximus formula(SE deil) e6850 nvidia8800gts 512mb oc versiyonu ram olarak 2x1 gb ocz reaper2 800mhz (2 tane aldım bu kitten toplam 4 gb) segate 320gb sata 2 hdd ve son olarakta hihgpower plus power 560w güç kaynağı...anakartımın programını yükledim Ai suite dei orda cpu hihg performance fşn var birde turbo seçeneği falan bn bunlarla oynamadan önce işlemcim 2.00 ghz de falan çaliştiğini gördüm sorada clear cmos yaptim geçti fakat olay bugünde başıma geldi ve y,ne clear cmos tuşuna bastım sorun yine geçti...bundan sora bi ai suit programından turbo moduna getirdim cpu yu 3.2 ghz yapti kendi kendine bide birazcık voltaj verdi ama çok az..bilgisayar kendi kendine 2 dakka sora fln restart çekti...ara sırada bilgisayar açılırken cmos err veriyor sizce sorun nedir lütfen yardım edn...işletim sistemim vista 64 bit sp 1

• İlk önce yapmanız gereken şey overclok bölümüne konuyu yazmanız...

Sonra yapacağınız şey ise işletim sistemi içersinde overclok yapmamanız... Bu makinenizin kararsızlığını çok etkileyecektir...

BIOS dene anakartımızın güzel menüsüne dalın ve overclok etme yollarını oradan arayın...
  • işlemcinin hızını kullanılmadıgı zamanlarda düşürür enerji tasarrufu için ondan bahsediyoosan kapatmak için biostan ayarlama yapmalısın yoksa hiç bir anakart hiç bir işlemciyi durduk yere 2 ghz yapmaaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.