Şimdi Ara

işlemci kullanımı neden yükseliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim şöyle bir sorunum var pc yi açıyorum yarım saat falan kullanıyorum internette özellikle java uygulamalı olan sitelere girdikten sonra işlemci kullanımı yüzde 50-90 arası degişen kullanıma varıyor uygulamaları kapatsam hiç bişey acmasamda bu böyle devam ediyor pc yi yeniden baslatıyorum düzeliyor görev yöneticisinden bakınca bu yüzde kullanılmıyor görünüyor sistem bosta yüzde 98-99 gösteriyor ama performansta işlemci yüzde 60-90 arası kullanılıyor spy tarattım ad aware ile yok virüs yok nedendir bi yardımcı olurmusunuz

• Ah kardeş ahh.Bu sorunu bende yaşadım.Nerdeyse yapmadığım şey kalmadı.Sonra PC'ye format attım ve düzeldi.Formattan sonra programları driver'ları falan kurarken tek tek kontrol ettim.Sonra anladımki sorunun kaynağı webcam driver'ı imiş.Sonra webcam kullanmadım.Sende format at bence.

• iyide format atarsam elimdeki onca ugras bosa gidecek hjack ile acaba webcam driverinin kullanımını falan kapatsammı msconfig ten kapatsam da acılıyor çünkü
  • Driver'ı sil.Kapatma kişe yaramaz.Ama senin sorunun başka olabilir.Bence elindekileri bir yere yedek al.Sonra format at.

• driveri silersem web cam calısmaz xp görmüyor bulamıyor maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Ah kardeş ahh.Bu sorunu bende yaşadım.Nerdeyse yapmadığım şey kalmadı.Sonra PC'ye format attım ve düzeldi.Formattan sonra programları driver'ları falan kurarken tek tek kontrol ettim.Sonra anladımki sorunun kaynağı webcam driver'ı imiş.Sonra webcam kullanmadım.Sende format at bence.

+1 aynı sorun çözüm format

ulan 58 olduk iyimi EN BÜYÜK SİVASSPOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uhuvvet -- 20 Ağustos 2006; 18:46:58 >

• format dısında bi çözüm önerin deneyelim belki olur hemen formatlamayalım canım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorun bana saç baş yolduruyor.

en kısa zamanda ram alıcam ama
  • ram ile alakalı oldugunu sanmıyorum cünkü free ram 300 civarı
  • bende aynı sorunu yasadım buyrun link

http://forum.donanimhaber.com/m_8797598/tm.htm
  • javadan olmalı bence. bende limewire kullanırken canım çıkıyor. hatta bir aralar centrino işlemcilerin java kazması olduğunu düşünüyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.