Şimdi Ara

İşlemci ısısını göremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanmakta olduğum p ıı x4 945 işlemcinin ısısını göremiyorum hiç bir program ile.

everest full sürüm,
    speed fan,
    h.monitör

vb....hiç birisinde cpu ısısı gözükmüyor.Yani tam anlamı ile görünen değerler 0 derece.4 çekirdekte 0 derecede görünmekte.(tam yüke tabii tutsam bile)

Bios'ta ise cpu olarak 45-50 arası gidip gelmekte.(tek olarak gözüküyor sanırım hepsine verilen değer aynı)
    :s
    Yapılabilecek bir işlem varmıdır ? yoksa biostan bakacaksın bundan sonra ! mı diyorsunuz ?

anakart;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m4a77td-pro-m4a77td-pro-amd-770&sb710-am3-ddr3-1800mhz-(oc)-anakart/productdetails.aspx?I_ID=42245

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvlehlvlet -- 29 Haziran 2010; 14:42:26 >

• birde real temp'i dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

birde real temp'i dene

Yok denemediğim kalmadı :s

Acaba anakart dan herhangi bir ayarı olabilirmi ?

Okuyanlar ve cevcabı bilenler yahut önerisi olanlar yazsın lütfen.
  • Asus'un pc probe yazılımı ile görebilirsin. X3 işlemcimin 4. çekirdeğini açınca programların çoğu sıcaklığı göstermezken pc probe ile görebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he@dy

Asus'un pc probe yazılımı ile görebilirsin. X3 işlemcimin 4. çekirdeğini açınca programların çoğu sıcaklığı göstermezken pc probe ile görebiliyorum.

+1 en saglıklısı anakartın kendi yazılımı, bi aralar ben de göremiyodum diğer yazılımlarla anakartın kendi programı gösteriyodu
  • anakart yazılımından bak bencede usta orda kesin görünüo ztn:)
  • amd overdrive ile de görülebilir...

bir de smbus driverı yüklü değilse göremezsin, onu yüklemen gerekir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

amd overdrive ile de görülebilir...

bir de smbus driverı yüklü değilse göremezsin, onu yüklemen gerekir...

AMD overdrive denedim sonuç aynı :s

smbus driver'i biraz açarsan sevinirim üstat,bir bilgim yok bu driver ile.

Diğer arkadaşların dediğine göre birde anakart cd ile bakmaya çalışayım.chipset sıcaklığına speed fandan ulaşıyorum,yanılmıyorsam temp 1 diye geçmekte.Lakin çekirdek sıcaklıklarına hiç bir program ile ulaşamadım.

Hazır sormuşken,tem3 speed fan da -128 olarak gözükmekte. temp 3 hakkında bilgide rica edeyim.teşekkürler arkadaşlar :)
  • 4 çekirdek aktif ettim bende de görünmüyor
  • :D smart ı kapat bios tan gözükecektir eğer oda olmazsa biosu default edip tekrar dene ! çünkü smart ayarlarıyla oynamışsın ve ec firware uyarısı almışsın ! onsan dolayı gözkmüyor ısısı
  • teşekkürler üstad ama smart neredeydi bakmam lazım
    bir de default yapmak istemiyorum
    çünkü negüzel 3.84ghz 4 çekirdek kullanıyorum
  • Keyfin bilirw ec ve smartı kapat duzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.