Şimdi Ara

İşlemci ısısı normalmi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pek normal bulmadımda genede size bi danışim dedim ısı fazlamı fazlaysa ne yapa biliriz ?
    Normal masaüstü konumuda
    işlemci 55-65 derece arası degişiyor
    hdd 40 derece civarı
    ekrankartıda 40 derece civarı

• Stok fan kullanıyorsan Ağustos için normal sayılır...Kasa içi havalandırman zayıf galiba...
  • evet stok fanda şöle bi durumda var yukardaki degerleri everestte almıştım ama speedfan da 40 civarıda
    everest te bi sorun vardır die umuyorum
  • Hocam biostan kontrol edin sıcaklıkları.Speedfan yanlış ölçüyor olabilir.

Eğer sıcaklıklar yükte 60C'yi geçiyorsa,önce kasa soğutmanızı güçlendirin,yine işe yaramazsa termal pastayı yenileyin,yine işe yaramazsa soğutucuyu değiştirin...
  • biostanda bakacaktımda ya ben bulamadım yada biosta gözükmüyo
    büyük ihtimalle ben bulamamışımdır
    Kasada şuan yan kapak açık tepede dışarı üfleyen bi fan vardı onu ters çevirip içeri verdim işlemci sogutucunun yapraklarını temizledim ama pek bi degişiklik olmadı 2 tane boş 12 cm fan yeri var oralarada fan almayı düşünüyorum bakalım etkisi olacakmı...
  • Üstteki fanı eski haline getir hocam,dışarı üfürsün.Üst fan eksoz olmalıdır kesinlikle...
    Ayrıca,fan eklemeniz elbette ki yararınıza olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oga

Arkadaşlar ben pek normal bulmadımda genede size bi danışim dedim ısı fazlamı fazlaysa ne yapa biliriz ?
    Normal masaüstü konumuda
    işlemci 55-65 derece arası degişiyor
    hdd 40 derece civarı
    ekrankartıda 40 derece civarı

everest yanlış ölçmüş olabilir bir arkadaşımızın dediği gibi biostan ölçmelisin sıcaklıkları biosta da 55-65 derece gösteriyorsa işlemci fanında sorun var demektir.benim 3.0 prescott işlemci boşta 36 derecede filan dolaşıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.