Şimdi Ara

İşlemci İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İntel Core 2 Duo E8200 2,66 GHZ Bir işlemciye sahibim sistem güncellemesi yapmak istiyorum ve ekran kartımı değiştirecem HD 7770 Almayı Düşünüyorum Fakat Sizlerinde değerli Görüşlerini Almak İstedim Sistem için Bundan Daha Uygun Bir Ekran Kartı Varmı ?? Bütçem En Fazla 250 TL' dir

• güzel karttır o işlemciye maximum o gider
  • asus 7790 OC alabiliosan al.
    dolar 1.90 iken enpara ile 220 ye almıştım.Fullhd BF4 saatlerce kusursuz oynatıyor
  • haftasonu indirimyle 275 tl civarında hd7790 alabilirsin hd7770 den iyidir ASUS kalitesi

www.vatanbilgisayar.com
    Asus Hd7790 Directcu Iı Gddr5 1gb 128bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7790-directcu-ii-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

• emre0619x E kullanıcısına yanıt
    git al diyorum sadece :)
  • 7770 iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu bütçe ile alınacak en iyi ürün bu gibi görünüyor. HD 7770 alırsan uzun süre dönüp arkana bakmazsın. Bu ekran kartı tatmin edici açıkcası. Bu kadar kullanıcı bu ekran kartını tavsiye ediyorsa bence de git al. hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7790 larda sorun cok oluyor diye duydum asli varmi bilmiyorum ama benimde dusuncem 7770

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sapphire HD7770 tavsiye ederim.
  • 7770 iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LandRush

7790 larda sorun cok oluyor diye duydum asli varmi bilmiyorum ama benimde dusuncem 7770

al gitsin bundan fazlasına para verme sen
  • Arkadaş bir adam 7790 ful ayarda bf4 oynanıyor diyor. Sorabilir miyim acaba ne içtin sen? Ben hd7870 ile oynayamıyorum. Kafayı vurdun heralde bir yere

• 7770 al.
    Hd 7770

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0619x

Arkadaşlar İntel Core 2 Duo E8200 2,66 GHZ Bir işlemciye sahibim sistem güncellemesi yapmak istiyorum ve ekran kartımı değiştirecem HD 7770 Almayı Düşünüyorum Fakat Sizlerinde değerli Görüşlerini Almak İstedim Sistem için Bundan Daha Uygun Bir Ekran Kartı Varmı ?? Bütçem En Fazla 250 TL' dir

Çoğu arkadaşın dediğini dinle, HD 7770 yeterlidir o işlemciye, üstü gereksiz.. :)

Sapphire HD 7770 GDDR5 1 GB 128 Bit DX 11.1
    www.vatanbilgisayar.com
    Hd7770 Gddr5 1gb 128bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

• Bende bu konuda hemfikirim sizin tavsiyelerinizle de Allah izin verirse almayı ,dusunuyorum fakat nolur nolmaz ben ankart modelimi de soyleyım ''ASUS P5KPL-AM SE '' modelidir .....Ayrıca 450 watt Lebron Marka PSU'm var oyun performansı için yeterli olur olur umarım....
    7770 al. Harici guc girisi yok zaten. Psu yeterli olur.

• emrys3535 kullanıcısına yanıt
    Geçen haftasonu Ankara söğütözü mağazasına gitti ürün internette stoklarda gözüküyordu fakat gittiğimde stoklarda 1 tane kaldıgını onunda fanının sorunlu oldugunu ögrendiğimde baa bi üzüldüm fakat personelle bir süre konustuktan sonra hd 6670 almaya karar verdim ve aldım sizce nasıldır ? işimi görür mü ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.