Bildirim
İşlemci FPU ve Tek Çekirdek CPU Performans Testi (Siz De Test Edin) [Güncel] (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
quote:
Orijinalden alıntı: VREESLOOS
i5 3470
islemcinin hizi nedir?bununla ayni cikmis i5'in cekirdek gucu c2d'den cok daha guclu biliyorum niye oyle olmus?
Intel core 2 duo e7500 @ 3.54 GHZ -> Tek Çekirdek Performansı: 32510 ; FPU Performansı: 687
3.2 ghz turbo boost açmamıştım.
-
Phenom II 970 @ 4.1 GHz, NB @ 3Ghzquote:
Orijinalden alıntı: CryBe4Diequote:
quote:
Orijinalden alıntı: VREESLOOS
i5 3470
islemcinin hizi nedir?bununla ayni cikmis i5'in cekirdek gucu c2d'den cok daha guclu biliyorum niye oyle olmus?
Intel core 2 duo e7500 @ 3.54 GHZ -> Tek Çekirdek Performansı: 32510 ; FPU Performansı: 687
3.2 ghz turbo boost açmamıştım.
Alıntıları Göster
CPU testi: 30576
FPU testi: 561
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 28 Eylül 2013; 13:19:30 >
-
4.1 ghz phenomII icin iyi sonuc almissin.demek ki nb bu testte baya etki ediyor.ben voltajsiz 2600 kullaniyorum voltajla uzerini denemedim ama 3000 iyi cikmissin.quote:
Orijinalden alıntı: F@ruk
Phenom II 970 @ 4.1 GHz, NB @ 3Ghz
CPU testi: 30576
FPU testi: 561
Alıntıları Göster
-
quote:
4.1 ghz phenomII icin iyi sonuc almissin.demek ki nb bu testte baya etki ediyor.ben voltajsiz 2600 kullaniyorum voltajla uzerini denemedim ama 3000 iyi cikmissin.
Evet aynen öyle, phenom II'lerde nb değerinin çok etkisi var. Sanırım 2 sene oldu işlemciyi alalı o gündür bu gündür bu şekilde kullanıyorum, anakart sağolsun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: F@rukquote:
4.1 ghz phenomII icin iyi sonuc almissin.demek ki nb bu testte baya etki ediyor.ben voltajsiz 2600 kullaniyorum voltajla uzerini denemedim ama 3000 iyi cikmissin.
Evet aynen öyle, phenom II'lerde nb değerinin çok etkisi var. Sanırım 2 sene oldu işlemciyi alalı o gündür bu gündür bu şekilde kullanıyorum, anakart sağolsun :)
Alıntıları Göster
a10 5800k 4.7 ghz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical.assistance -- 29 Eylül 2013; 20:22:06 >
-
i3 3220 stok
cpu 37331
fpu 936
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim skorumu ve işlemcimi güncellequote:
Orijinalden alıntı: Fatih54102quote:
Orijinalden alıntı: kamyonmuro
onu yapıp direk atmıştım belki sonuç değişir diye bidaha yaptım silmiştim yorumu ekleyim dedim kafana göre
İşlemci çarpanını azaltıp bus hızı artırıp denersen daha iyi sonuç alırsın.
Alıntıları Göster
-
-
-
Çok cevap geliyor yetişemiyorum bundan sonra aşağıda verdiğim hazır taslağı kullanmayanları ekleyemeyeceğim:quote:
Orijinalden alıntı: Reliqquote:
Orijinalden alıntı: Reliq
Benim skorumu ve işlemcimi güncelle
Cpu sonucunda benimle kapışabilecek bir amd'ci varmı
Alıntıları Göster
[ *][ color=#FF0000] [<BURAYA_NICK>] [ /color] [ b][ color=#0000FF]<BURAYA_İŞLEMCİ_BİLGİLERİ>[ /color][ /b] @ [ color=#FF0000][ b]<GHZ_VEYA_STOK>[ /b][ /color] -> Tek Çekirdek Performansı:[ b] <TEKÇEKİRDEKPERFORMANSI>[ /b] ; FPU Performansı: [ b]<FPU PERFORMANSI>[ /b] => [ link]<RESİMİN_BULUNDUĞU ADRES>[ /link]
BOŞLUKLARI BİRLEŞTİRMEYİ UNUTMA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih54102 -- 30 Eylül 2013; 17:06:45 >
-
İşlemcimin modelini değiştirir misin, fx-6100'ü 6300 ile güncelledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu testte fpu mu daha önemli tek çekirdek mi işlemci fx6100 fpu aşırı düşük çıkıyor ama tek çekirdek bayaa yüksek anlamadım bu işiquote:
Orijinalden alıntı: Reliq
İşlemcimin modelini değiştirir misin, fx-6100'ü 6300 ile güncelledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kamyonmuro
bu testte fpu mu daha önemli tek çekirdek mi işlemci fx6100 fpu aşırı düşük çıkıyor ama tek çekirdek bayaa yüksek anlamadım bu işi
tek çekirdek daha iyi sonuçlar verir fpu orada öylesine duruyor gibi bir şey. -
yani dikkatimi çekti tek çekirdek inanılmaz kötü overclocklu halde bile 35000lerde ama fpu 580lerde intel i7 serisi kadar çıkıyor -
EXTREME İŞLEMCİ BEKLENİYORquote:
Orijinalden alıntı: xMakavelix
yani dikkatimi çekti tek çekirdek inanılmaz kötü overclocklu halde bile 35000lerde ama fpu 580lerde intel i7 serisi kadar çıkıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X