Şimdi Ara

işlemci fani yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd fx 4100 işlemcim var ne olduysa birden 2 3 sene kullanıyordum stok fani hiç bisi yokken dün gece kendiliğinden kapandı 10 dk çalışıyor tekrar kapaniyor tahminim fan sanirim çünkü dokunduğumda elimi yakıyor

İşlemci fani almAk istiyorm ama fazla para veremem ay başı gelmedi daha malum stok fanla 2 sene kullandığım a göre uygun bir fan almak istiyorum sadece

50 ve 100 arası bisi lazım 2. El de olabilir alabilirim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• liverpooll kullanıcısına yanıt
    Zalman cnps 5x 70 tl
    Sinerji.gen.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanı alınızda, işlemcinin macununu ne zaman yenilediniz?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 19 Nisan 2015; 3:50:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    stok la beraber aldıgım gbi duruyordu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpooll

stok la beraber aldıgım gbi duruyordu işte

Tamam hocam işde ondandır. İşlemci yüksek sıcaklıklara ulaşırsa kendini koruması için kendi kendini kapatır.http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-ic-essential-e1-thermal-macun.html?srt=PU Bu veya başka bir macun alarak uygulayınız işlemci üzerine.

Edit: Nedense yorum yazan arkadaşlarda macunla ilgili bir şey söylememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 21 Nisan 2015; 14:04:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence önce bir termal macun yenilemesi ve fan temizligi yapın sorun çözülmezse fan alırsınız. Ki yüksek ihtimal çözülecektir. Sesden şikayetciyim illa alırım diyosanızda Xigmatek TYR926 veya Deep Cool S40 olabilir.
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim bi macun alıp deneyim bari Fan temizliğini yaptım da yine kapatıyordu kendini ama macun kurumuş gitmiş.. Bu aralar iyi ama dediğin gibi bi macunu yeniliyim ben.. saolasın tekrar
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim bilgin için Stok fan ama Ses yok bende iyi çalışıyor ama gecen gece full kendini kapattı kullanamadım Temizliğinide yaptım işlemci ve iç dış bütün fanları ama yemedi yukarıda arkadasın dedşiği gibi macun alıp deneyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpooll

Tşk ederim bi macun alıp deneyim bari Fan temizliğini yaptım da yine kapatıyordu kendini ama macun kurumuş gitmiş.. Bu aralar iyi ama dediğin gibi bi macunu yeniliyim ben.. saolasın tekrar

Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.