Şimdi Ara

işlemci fanı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar işlemci fanı alacağım oc için işlemciim i7 3770 .Bütçem 100 tl.önereceğiniz fanlar nelerdir.şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

merhabalar arkadaşlar işlemci fanı alacağım oc için işlemciim i7 3770 .Bütçem 100 tl.önereceğiniz fanlar nelerdir.şimdiden teşekkürler

212X alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanDernek

quote:

merhabalar arkadaşlar işlemci fanı alacağım oc için işlemciim i7 3770 .Bütçem 100 tl.önereceğiniz fanlar nelerdir.şimdiden teşekkürler

212X alın :)

takılması zormu
  • Yalnız işlemciniz 3770k değil de düz 3770 ise çarpanlar kilitli olduğu için çok kısıtlı OC yapabilirsiniz. Bu durumda ekstra fan gereksiz olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yalnız işlemciniz 3770k değil de düz 3770 ise çarpanlar kilitli olduğu için çok kısıtlı OC yapabilirsiniz. Bu durumda ekstra fan gereksiz olacaktır.

almayımmı yani?sırf onun için değil bir de daha serin çalışması için alıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yalnız işlemciniz 3770k değil de düz 3770 ise çarpanlar kilitli olduğu için çok kısıtlı OC yapabilirsiniz. Bu durumda ekstra fan gereksiz olacaktır.

almayımmı yani?sırf onun için değil bir de daha serin çalışması için alıyorum

serin çalışır takması zor değildir : )
  • Aşağıdaki adres de nasıl takılacağı gösterilmiş

http://www.overclock.net/t/1322128/guide-how-to-install-cooler-master-hyper-212-evo-plus-on-sockets-1155-1366-2011-amd

LGA 1150\1155\1156 Installation yazısına tıklayınca fotoğraflar açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldım işlemci fanını ve taktım.serin sorunsusz sessiz çalışıyor.teşekkürler tavsiyeleriniz için ama galiba oc yapamıyacağım sizin dediklerinize göre
  • quote:

aldım işlemci fanını ve taktım.serin sorunsusz sessiz çalışıyor.teşekkürler tavsiyeleriniz için ama galiba oc yapamıyacağım sizin dediklerinize göre

Hocam güle güle kullanın o.c konusu doğru işlemciniz k olmadığından çok az oc yaparsınız :)
  • quote:

quote:

aldım işlemci fanını ve taktım.serin sorunsusz sessiz çalışıyor.teşekkürler tavsiyeleriniz için ama galiba oc yapamıyacağım sizin dediklerinize göre

Hocam güle güle kullanın o.c konusu doğru işlemciniz k olmadığından çok az oc yaparsınız :)

benim işlemciyi satsam şimdi ne kadar eder
  • quote:

quote:

quote:

benim işlemciyi satsam şimdi ne kadar eder

Bence 450 ve yukarı kesin eder :)
  • param olursa eğer iyi bir k işlemci alırım o zaman
  • quote:

param olursa eğer iyi bir k işlemci alırım o zaman

Hocam sizin işlemci size rahat 3-4 yıl yeter oc siz :)
  • quote:

quote:

yetmiyor işte bazı oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 10 Ağustos 2013; 23:45:12 >
  • quote:

quote:

quote:

yetmiyor işte bazı oyunlarda

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-3770-vs-Intel-Core-i5-3570K

3570k bile kolay kolay zorlanmazken 3770 nasıl zorlanıyor ve bu hangi oyunlar

• başta gta 4 crysis 3 vs
  • Sizinle aynı soğutucuyu kullanıyorum fakat haswell işlemcilerin sıcaklık sorunu nedeniyle işlemcimin 4670K olmasına rağmen hız aşırtma yapamıyorum, bana sorarsanız dertsiz başınıza dert almayın haswell e geçince 300 lirada su soğutmaya bayılırsınız.

Sıcaklık sorunum nedeniyle açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79167729/f_//tm.htm
  • orhan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler verdiğiniz bilgi için konunuza bakacağım.ben i7 4770 k almayı düşündüm ama hata mı ederim
  • bide şöyle birşey var ben zaten default hızlarda kullanmıyorum benim anakart kendi kendine oc yaptı 3.9 da çalışıyor normalde 3.4 te çalışan işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Sizinle aynı soğutucuyu kullanıyorum fakat haswell işlemcilerin sıcaklık sorunu nedeniyle işlemcimin 4670K olmasına rağmen hız aşırtma yapamıyorum, bana sorarsanız dertsiz başınıza dert almayın haswell e geçince 300 lirada su soğutmaya bayılırsınız.

Sıcaklık sorunum nedeniyle açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_79167729/f_//tm.htm

haswell mi ısınıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.