Şimdi Ara

İşlemci fanı diğer fanlar ve pc kapanması garip bir durum YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çok garip bir sorunum var, pc'nin soğutma sistemi 3 fan ve işlemci fanından ibaret.bütün fanlar çalışınca mesala oyuna girince 5 dk sonra kapanıyor.daha sonra 2 fanı güçten çekince oyuna girince pc kapanmıyor.

bütün soğutma çalışırken oyuna girince işlemci fanının devri 3200rpm de sabit kalıyor, ama 2 fanı çıkarınca arkadaki sıcak hava boşaltma fanı ve işlemci fanı çalışınca oyuna girince işlemci fanı 6000 7000 rpm lere kadar çıkıyor .

amd fx8120 işlemci , corsair 850w psu ve gigabyte 990xa-ud3 anakart- r9270x ekran kartım var.

Çok garip bir durum, Lütfen yardım edin arkadaşlar.

• fikri olan yokmu ?
  • Fan düzgün takılı mı? Macunun durumu nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Fan düzgün takılı mı? Macunun durumu nasıl?

hepsi normal
  • hocam fanların temizliği nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkipDom60

hocam fanların temizliği nasıl

Hocam temizlik olarak bir sorun yok gayet temizler. Benim anlamadığım fanları çıkarınca işlemci fanının normal hepsi takılıyken hep sabit dönmesi . Neden böyle bir şey olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurcak302

quote:

Orijinalden alıntı: SkipDom60

hocam fanların temizliği nasıl

Hocam temizlik olarak bir sorun yok gayet temizler. Benim anlamadığım fanları çıkarınca işlemci fanının normal hepsi takılıyken hep sabit dönmesi . Neden böyle bir şey olabilir ?

hocam çok bir bilgim yok ama gücü dağıtıyor olmasın
    şöyle açıklayayım ; 3 birine 4 birine 2 birine
  • hocam böyle sorunları çözmek için bilen birinin durumu görmesi gerekiyor bence bir net cafeye götürüp gösterin derim şimdi burda herkes fikrini beyan edecek ama net kesin sonuç bulman zor olacaktır iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.