Şimdi Ara

İşlemci Bozmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim Amd Athyon x2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHZ

Daha önce de fakir ekran kartımın konusunu açmıştım. Şimdi ben bu işlemciyi görünüşte farkedilmeyecek şekilde nasıl bozabilirim? Yani ekran kartında bir çipi sökülür ama işlemcide pek bir şey bulamadım. İşlemcimin değeri bu arada 10 tl :D

• CPU tabanını ince uçlu plastik matkabı ile del deldiğin yerden çok az su enjekte et. Tak çalıştır
  • işlemci pinlerinin ince uçlu karga brun pense ile dikatlice 1 kaç tane kırın de niye böyle birşey yapma çabasındasınız
  • Manyetolu çakmağı sök ve pinlere elektrik ver.
  • Söyleyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart en fazla ne kadar voltaj veriyor?benim asus 790fx bi anakartim var oc yarismalari icin dusunulmus zamaninda ve bir jumper degisimi ile 1.8v verebiliyor.sicakliktan dolayi kapanirdi yanmazdi ama inatla bu voltajda kullansaydin bozulma ihtimali olabilirdi.bu dedigim disinda fiziki bir sey yapmadan islemciyi yakamazsin hatta dedigim bile supheli.fiziki yontemini soyleyeyim ben bi x2 3600 yaktim garantiye gonderdim zamaninda o da soyle oldu ram tirnaklarina elim carpmis sogutucuyu takarken.ramler gevsemis.dugmeye basmamla yanmasi bir oldu o kadar hizli yakiyor gevsek rame hic gelemiyor o seri.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:46:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OC denemesi yap ver çarpan coşkusunu
  • Sistemden sokun oyle yapin diger parcalara zarar vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Sistemden sokun oyle yapin diger parcalara zarar vermesin

Tabi ki öyle yaparım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

OC denemesi yap ver çarpan coşkusunu

Aslında fena fikir değil
    Ama diğer parçalara bişey olur filan belli olmaz eski kasaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.