Şimdi Ara

İslamiyet gibi yayıldı mübarek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ne yapmam gerekiyor
    ben de mi paylaşsam ki

• Neyden bahsediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOSYAL AĞ BİLDİRGESİ YALANI

Son zamanlarda her tarafta kopyalanıp paylaşılan benim tek hesabım var, başka bir hesabım yok, sorumluluk kabul etmiyorum yazıları hiç bir resmi anlam içermemektedir.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz satırlar facebook kullanım koşullarında yer alan yazıların bir kısmıdır, bu tarz yazıları paylaşmanız bu koşulu değiştirmeyecektir. Eğer bu konuda sorumluluğun üstünüzden kalkmasını istiyorsanız facebook hesabınızı kapatmanız gerekecektir. Çünkü, facebook'a kayıt olurken okumanız gereken kullanım koşulları metninde yer alan tüm paylaşımların sizin sorumluluğunuzda olduğunu belirten koşulu çoktan onaylamıştınız.

Bu yazıyı paylaşmanızın bu mesajı paylaşmazsan ölürsün mesajlarından hiç bir farkı yoktur, boşu boşuna bilgi kirliliğidir.

Paylaşmak ya da paylaşmamak size kalmış :)

Facebooku kullanmaya devam etmeden önce facebook kullanım koşullarını okuyup anladığınızdan emin olun size uygun olmayan koşul varsa doğru olan facebook profilinizi kapatmanız olacaktır.

Facebook kullanım koşulları:https://www.facebook.com/legal/terms

Kaynak: facebook
    https://www.facebook.com/bilgisayarfan/photos/a.577995485571626.1073741826.203992016305310/1044789358892234/?type=3&theater

• Durum çok ciddi. Yapmadığımız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Facebook'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fotoğraflarım, paylaşımlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde sahte kişilerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Facebook sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim. 18/7/2016
    NOT:Paylaşmayın. Kopyalayıp durum bildirgesi olarak yapıştırın
  • Facebook saçmalıkları , hiçbir etkisi olmayan bir metin sadece eğerki sizin paylaşımlarınız artniyetli kullanılırsa kişilik haklarına dışarıdan gelecek saldırı sebebiyle yapan kişiye dava açar hakkını tazminatını vs alırsın. Facede bi fotoğraf paylaştım herkese açık biri aldı başka bi yerde paylaştı sonra ee facebook suçlu devlet bakmiğire döner bu iş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 18 Temmuz 2016; 22:16:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu whatsapp versiyonlarinda da bedava kullanim veriyorlardi. Internetin heryere yayilmasinin zararlarindan biri daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMA 18 + bir erkek Akşam okulan gelir gelmez bilgisayarı açmış. bilgisayar açılır Açıl açılmaz''annen öldü''demiş. diger odaya bakınca annesi ölü bulunmış.annesini şeytan isirmış bilgisayarada şeytan girmiş eger senin annenim ölmesini istemiyorsan bunu 15 yere paylaş özür ilerim mecburum: '( ya of bi kere okudum okumasam k...esinlikle böle bişiy yapmam SANA OKUMA DEDİK DİMİ YAPIŞTIR ŞİMDİ

Dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır 15 dk içinde bunu 14 yere yapıştırmazsan sewdiğini kaybedeceksin 14 yere yapıştır bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin bir haber alacaksın şaka değil

30 HAZİRANDAN İTİBAREN FACEBOOK PARALI OLUYOR EĞER PARALI OLURSA %50 ÜYE KAYBEDECEK FARKINDA DEĞİL FACEBOOKUN PARALI OLMASINI İSTEMİYORSAN BU YORUMU 10 YERE YAPIŞTIR
    HADİ ARKADAŞLAR ÇABUK OLALIM
    FACEBOOK PARALI OLMASIN

buna inanamadım ama çıktı Dene... bunu facebookta 5 yere yapıştır 2 kere gözünü açıp kapa 2. açışında seni seven kişiyi göreceksin buna inanamadım ama çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dürüm çok ciddi! Yemediğimiz bir dürümün hesabını ödememek için Adana Kebapçılar Birliği Yediğin Kadar Öde bildirgesi çerçevesinde, dürümcünün yanlış hesabı yüzünden yazılan tüm yemeklerin (Adana kebabı, şırdan, künefe vs.) parasını ödemeyeceğimizi bildirir, doğabilecek bütün zararlardan, ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Kebapçı sorumludur.
    Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildiriyür ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ediyürüm.
    18/7/2016
    NOT: Paylaşmayın, yazdırıp boynunuza asın.
  • özellikle bunu paylaşanları tespit edip, ip adreslerinden bulup, düşük İQlü insan diye deşifre edecekler aman dikkat edin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.