Şimdi Ara

İşKur Meslek Edindirme Kurslari Ücret Ödüyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
77.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meslek Edindirme Kurslarina Başvurdum. İşkur Meslek Edindirme Kurslarına Katılanlara Günlük 12 tl Ödüyormuş Dogrumu ?

Görüşme Talebi
    Türkiye İş Kurumu
    Sayın xxxx xxxx;

Aşağıda belirtilen tarih ve adreste xxxxxxxx kursu için görüşmeye davet edilmiş bulunmaktasınız.

Kurs : xxxx - İŞGÜCÜ YETİŞTİRME KURSLARI / Genel
    Görüşme Tarihi : 14.09.2009
    Görüşme Adresi :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 8 Eylül 2009; 13:25:44 >

• Evet ödüyo sigortada yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Evet ödüyo sigortada yapıyo
    Tüm Kürs Türlerine Ödeme Yapılıyormu Benimki *İŞGÜCÜ YETİŞTİRME KURSLARI / Genel *
    yoksa Sadece İŞGÜCÜ YETİŞTİRME KURSLARI /İstistam Garantili Olanlaramı Yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 8 Eylül 2009; 13:37:20 >
  • Hepsine yapılıyor, aradaki tek fark istihdam garantili olan da işe sokuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

Hepsine yapılıyor, aradaki tek fark istihdam garantili olan da işe sokuyolar
    martinist Teşekür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

martinist Teşekür

Alıntıları Göster
    Ücretleri Nasil Ödeme yapıyor ?
  • quote:

Ücretleri Nasil Ödeme yapıyor ?

Alıntıları Göster
    Ben gidiyorum.

Günlük 15 tl. Ancak hergün ödeme olmuyor aydan aya. Kurs 3 aylık toplam 900 TL

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Ben gidiyorum.

Alıntıları Göster
    ne kursu görüyosunuz peki bendemi başvursam acaba muhasebe varsa 5 -6 ay gitmeyi düşünüyom.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!
  • quote:

Ben gidiyorum.

Alıntıları Göster
    Ctrlshft
    Kurslara Haftada Kac Gün gitmek Gerekiyor Devamsizlik Hakkı Kac Gün ?
  • quote:

Ctrlshft
    Kurslara Haftada Kac Gün gitmek Gerekiyor Devamsizlik Hakkı Kac Gün ?

Alıntıları Göster
    Kurs hafta içi hergün. 10 günde 1 devamsızlık hakkın var. Ben endüsttiyel bakım - onarım elektroniği kursu görüyorum.

http://www.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx

Bu linkten bulunduğun şehri seçerek açılan veya açıklacak olan kursları görebilirsiniz..

• quote:

Kurs hafta içi hergün. 10 günde 1 devamsızlık hakkın var. Ben endüsttiyel bakım - onarım elektroniği kursu görüyorum.

http://www.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx

Bu linkten bulunduğun şehri seçerek açılan veya açıklacak olan kursları görebilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Spikerlik sunuculuk diksiyon kursuna gittim. 32 gün. 480 TL ödeme yaptılar. Gittiğin günlere imza atıyorsun. Ay sonunda İşkur'a gidiyor imza listesi hesaplama yapılıyor Ayın 15'i gibi gittiğin x 15 TL hesabına yatıyor. Genelde hafta içi olur 5 gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Spikerlik sunuculuk diksiyon kursuna gittim. 32 gün. 480 TL ödeme yaptılar. Gittiğin günlere imza atıyorsun. Ay sonunda İşkur'a gidiyor imza listesi hesaplama yapılıyor Ayın 15'i gibi gittiğin x 15 TL hesabına yatıyor. Genelde hafta içi olur 5 gün.

Alıntıları Göster
    Bilgisayarlı Muhasebe Elamanı
    Bu nasıl kurs? Bilgisi olan?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

ee ne zaman seni ekranlarda göreceğiz

Orijinalden alıntı: Coder85

quote:

ee ne zaman seni ekranlarda göreceğiz

Çok beklemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

beden temizlik işçisi dışında kurs kalmamış,hep geçmiş başvuru tarihleri
    Ben bu kursa gireli 40 gun oldu ancak 1 . ayın parasını Daha alamadık Sizdede boyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 9 Ekim 2009; 11:45:44 >
  • quote:

Ben bu kursa gireli 40 gun oldu ancak 1 . ayın parasını Daha alamadık Sizdede boyle mi ?

Bizde ilk ayın parasını 20 gün geç aldık paranızı alıosunuz emme velakin 20 gün 1 ay gecikmeli grafik tasarım kursu görmüştük bizde bahçeşehir ünide beşiktaşda macintoshlar vardı 20 inç 24 inç

Orijinalden alıntı: muratgun

quote:

Bizde ilk ayın parasını 20 gün geç aldık paranızı alıosunuz emme velakin 20 gün 1 ay gecikmeli grafik tasarım kursu görmüştük bizde bahçeşehir ünide beşiktaşda macintoshlar vardı 20 inç 24 inç

Alıntıları Göster
    kurs verip üstüne para da veriyorlar

• quote:

bende gıttım benım kurs bitti bızde parayı gec almaya başladık smdı kurs bıtelı 2 hafta oluyor ayın 20sınde son hakedısı alıcaz

Orijinalden alıntı: ornapsen

kurs verip üstüne para da veriyorlar

nedeni ne acaba. şartları var mı ?
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.