Şimdi Ara

İŞKUR'a kayıt yaptırıp da iş bulan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
15.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim arkadaşlar. Cevaplarsanız sevinirim.
    Bugun gittim kayıt yaptırdım da :)

• bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. İşkur iş kurmaktan aciz bir kurum izlenimi uyandırıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 9 Ocak 2008; 19:38:39 >
  • Vallahi CC cim bizim arkadaş başvurdu, bende düşünüyordum ama 6 ay oldu hala bir iş bulamadılar. Reklam yapmak gibi olmasın ama internetten daha hızlı sonuç aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicHell

Vallahi CC cim bizim arkadaş başvurdu, bende düşünüyordum ama 6 ay oldu hala bir iş bulamadılar. Reklam yapmak gibi olmasın ama internetten daha hızlı sonuç aldı.

Valla hocam 2 haftaya yakındır netten başvurular yapıyorum. Yenibiris.com , kariyer.net v.s. onlardan birşey çıkmayınca İŞKUR'u deneyeyim dedim. Ondan da ümitli değilim artık.
    />

@niko_jr aynen katılıyorum.
    />

• benim bi arkadaşım işkur sayesinde buldu.

ancak;

arkadaşım, kpss'den 90 puan aldı
    özürlü kadrosundan DSi'ye işçi olarak girdi.

ben de kayıtlıyım ama hala iş bulabilmiş deilim...
  • :)
  • Benim kardeşim kayıt yaptırdı çıt çıkmadı. :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim annem yeni mezunken işbula kayıt olmuş şuan 35 senedir çalışıyor geçenlerde işbuldan iş bulunamadığına dair cevap gelmiş gülelimmi ağlayalımmı
  • işkurdakiler kendi dalgalarına bakıyor. millet umurlarındamı.
  • Ah ulam ahh
    İş-Kur' da memur olmak vardı.
    Ne güzel bütün gün otur masanda 2-3 iş gelir ondan başka PC başında akşama kadar chat yap oyun oyna.

Nerde bizde o şans...
  • yahu adamlarda ne yapsın ellerinden gelen bu istihdam yaratamazlarki onlarda bir çalışan sonuçta
    bu durum devletin ayıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmopolitan

yahu adamlarda ne yapsın ellerinden gelen bu istihdam yaratamazlarki onlarda bir çalışan sonuçta
    bu durum devletin ayıbı

onların suçu, göz boyamaları. işe yaramayan bir kurumsa varolma sebebi yok demektir.
  • ne mezunusunuz arkadaşım?
    nitelikleriniz nelerdir?
  • artık işimiz öyle zorki heryer üniverste mezunu kaynıyor ama iş yok bu konular beni daraltıyor neyse
  • Arkadasım basvurmustu,Ayda bir arıyorlardı iş için.Fakat sana acil iş lazımsa are olacağını sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

ne mezunusunuz arkadaşım?
    nitelikleriniz nelerdir?

iş verecen galiba
  • arkadaşın kpssden kaç aldı
  • Cehennemden_Cennete kullanıcısına yanıt
    Ben size İŞKUR'un nasıl bir yolsuzluk yaptığını kısmi şekilde açıklayayım arkadaşlar. İŞKUR'dan iş bulmak için ilk önce sizin girmek istediğiniz kamu kuruluşunda bir dayınızın olması gerekiyor, bu dayınız sizin tüm özelliklerinizi barındıran eleman isteğini işkur'a veriyor, yani işe başvurmak için 5 haneli şifre gibi, yani şöyle açıklıyayım;

Okuduğunuz okul - kesin tutması gerekecek örneğin ortaokul mezunu istiyorsa bu ilana üniversite mezunu olsanız da başvuramazsınız. ( Testleri örnekleri mevcuttur)
    Mesleğiniz - O belge sadece aynı okulu okumuş olan olsa bile sizde olacak.
    OTURDUĞUNUZ YER. adres kayıt sistemi diye bir yolsuzluk koymuşlar emin olun o bölgede sizden başkası o niteliklere uymaz. Yani İstanbul'da oturan birisi Bursa'ya çalışmaya gidemez. Yani birden fazla yerde yeriniz olsa da ikametinizi iş durumuna göre değiştiremezsiniz.
    KPSS çıtası bu kadar yolsuzluğun döndüğü bir kuruma güven teşkil ettikleri için mesela siz 65 aldınız dayınızda bunu en az 60 olarak belirleyebiliyor.
    Ve sizin ve dayınızın bildiği özel bir belge :) bu belge emin olun kimsede olmaz kayıtlı olsa bile diğer şartları tutmaz. İlana bile başvuru yapamaz.

İşte İŞKUR'dan iş bulmanın yolu. başka şekilde oyalanmayın.

Devlet şifrelenmiş kutu gibi çalışıyor. Dayınız yoksa zaten boşuna kamu işi falan aramayın artık.

Yakında işkur'a parmak izide koyarlar parmak izi şartı ararlar tutmayanları almazlar. Bence daha kolay olur böyle oyun yapmalarına gerek yok. Bu kadar yolsuzluğun olduğu bir ülkede fazla göze batmaz.

• vay be 8 sene geçmiş. evlenmiştir belki de şimdi çocuk çoluğa karışmıştır
  • konu hortlamış ama bende yazayım askerden gelince 2013 senesinde işkura gittim pc de kaydım vardı birde büroya gideyim dedim baktım orasıda siteden bakıyor orada bana uygun işlere felan baktı bir kaç adres yazdı verdi kafama yatmadı eve gittim iş kurun sitesinde bir kaç yer baktım aradım felan bir kaç gün sonra bana bir mail geldi sizi bilmem ne firması mülakata davet etti diye saati felan yazıyordu . ben orayıda beğenmedim en son iş kur ilanlarda şimdi ki yerimi buldum ilanda telefonu felan vardı aradım görüşmeye davet ettiler hala devam ediyorum bence yardımcı oluyorlar ama ilanlar sitelerinde zaten var evde netiniz varsa internet üzerinden oluşturun ilanlara oradan takip edin benim zamanımda öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum maaşımda asgari ücretle başladı şuan 2k ya yakın para alıyorum cumartesi pazar ve resmi günler tatil . bence işkurun firmaları daha resmi oluyor sonuçta devletle iş birliği içindeler sigortanızı yatırmamızlık antin kuntin işler yapmazlar herhalde. benim çalıştığım yer özel bir firma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.