Şimdi Ara

iski e-fatura mükellefi değilmiş o)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sayede diğer e-fatura mükelleflerinin gönderdiği tüm faturaları tek bir ekranda takip edilebiliyor.

Ancak İSKİ nin e-fatura mükellefi olmadığını bu nedenle adımıza düzenlenen faturaların sisteme düşmediğini hayretle yeni öğrendim.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm efatura mükellefi değiliz.

Kurumsal müsteriler iskiye belli evraklarını götürerek kurumsal uye şifresi alıp faturalarını ordan takip edebilirler dedi..

E-fatura geçeçekmi iski dedim o konuda malumatım yok dedi.

2bin TL ustu faturların dijital fatura olması 3milyon TL ve ustu ciro yapan tüm firmalar e-fatura ya geçmek zorunluluğu var.

Acaba bu durum nasıl oluyor?bilen varmı???

• Yapay Zekanın Yanıtı

İSKİ E-Fatura Mükellefi Değil

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), vergi mükellefi olmayan bir kamu kurumudur. Bu nedenle, İSKİ e-fatura mükellefiyeti bulunmamaktadır.

İSKİ VKN (Vergi Kimlik Numarası) mevcut değildir, çünkü vergi mükellefiyeti yoktur. İSKİ faturaları, dijital fatura veya e-arşiv fatura olarak düzenlenmez.

İSKİ'den aldığınız faturalar, fiziksel olarak adresinize postalanmaktadır. İSKİ'nin e-fatura uygulaması bulunmamaktadır.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak için İSKİ'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok basit azıcık araştırma yaparsanız neyin ne olduğunu göreceksiniz.

İstanbul'lu değilim o yüzden İSKİ'nin VKN bilmiyorum.

Elinizdeki faturadan VKN bakın.

Aşağıdaki siteye girin bakın e-Fatura mükellefi mi. e-Arşiv'de olabilir oradanda kontrol edin.

Bende merak ettim bilgilendirseniz sevinirim..

• Ben sizin için VKN buldum doğrumu değil mi bilmem.

4810039491 olarak sorguluyorum sonuç yok.

iski e-fatura mükellefi değilmiş o)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 15 Haziran 2022; 10:13:16 >
  • ustad o aramayı bende yaptım ..hatta müşteri hizmetleriyle de görüştüm...iski nin efatura mükellefi olmadıgı net...ama en basit kuruluşları bile efatura ya zorlarken iski nin efatura geçmemiş olması enteresan...ayrıca kanunende suç diye biliyorum..

• bizim kurum da öyle. yakında geçicez diyolar ama 2 yıl oldu herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.