Şimdi Ara

iSKi(ariza var diyor) Kimlerin suyu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen hafta adalarda 5 gun boyunca su yoktu,boru patlamis,suan bakirkoydeyim ve burdada su yok yol calismasi varmis
    yarin sabah 10 da gelecekmis

iski neden tasarruf yapiyoruz demiyorda,ariza var,boru patladi..vs gibi yalanlar uydurup halki kandiriyor

ustelik netteki adrestede su var denilen bolgelerdede su yok(bakirkoyde)
    http://www.iski.gov.tr/arasayfalar.php?arizakesinti

• tasarruf değil, sularınızı dikkatli harcayın diyenlere uyarı yapıldı ama kimse uymadı. Uyarı için suları kestiler yoksa su sıkıntısı şuan için yok. Akıllansın millet biraz. Çünkü ilerde bunları yaşayacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

su sıkıntısı şuan için yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: gael

quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

su sıkıntısı şuan için yok.

inan bana yok, sadece insanlar akıllansın diye yapılan bir uygulama. Ankaradaki çoğu insan akıllanmıştır, düzgün kullanmaya gayret göstereceklerdir.
  • akillansinlar diye insanlari deneme tahtasi yapan zihniyeti kiniyorum,ayrica bu sadece benim degil burdaki herkesin basina gelecek suan nasil bir ruh halimde oldugumu ozaman anlarsiniz,birakin tuvaleti ,insan burnunu bile karistiramiyor evinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

akillansinlar diye insanlari deneme tahtasi yapan zihniyeti kiniyorum,ayrica bu sadece benim degil burdaki herkesin basina gelecek suan nasil bir ruh halimde oldugumu ozaman anlarsiniz,birakin tuvaleti ,insan burnunu bile karistiramiyor evinde

eğer bırakılırsa ileride daha çok felaket olabilir. 1 ay aralıksız evine su gelmeyebilir. 1-2 gün gelmemesinden iyidir değil mi? Bilinçlenmesi lazım anlamadan da kimsenin bilinçleneceği falan yok. Faşır faşır hortumlarla arabası serinlesin diye arabasını yıkayan, evinin bahçesini bilinçsizce sulayanların derhal aklını başına devşirmesi lazım. Pratik kovalar alırsın kovayı neyi yıkıyorsan yıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 2 Ağustos 2007; 0:02:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.