Şimdi Ara

İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K. İSKENDERUN/HATAY (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
75.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar_44

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Serdar kardeşim denizci olarak en dogudayiz dagıtm bile olsa çok daha iyi yerler olur inşallah

valla abicim ben kalmak istiyorum acemi birliği boyunca 1 ay yada 22 gün tam anlayamadım orda kalınca zaten oraya ve ortama ayak uydurmuş oluruz 1 aydan sonra başka yere alışmaya gerek yok

Eger dagitim olursa izmir yada izmite veriyorlarmış diye bilgil aldim ben dogrulugu hakkinda bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar_44

quote:

Serdar kardeşim denizci olarak en dogudayiz dagıtm bile olsa çok daha iyi yerler olur inşallah

valla abicim ben kalmak istiyorum acemi birliği boyunca 1 ay yada 22 gün tam anlayamadım orda kalınca zaten oraya ve ortama ayak uydurmuş oluruz 1 aydan sonra başka yere alışmaya gerek yok

Eger dagitim olursa izmir yada izmite veriyorlarmış diye bilgil aldim ben dogrulugu hakkinda bilgisi olan var mı

bir tek oralar değil deniz olan her yer

• ya arkadaşlar 18 aralığa benim de thy'den bilet alma düşüncem var ama sülüs kağıdını beklesem mi acaba diyorum ? sülüste 19da teslim ol derse 1 günümü heba etmek istemem.

beklersem de ya bilet kalmazsa ? zaten 99tl'lik biletler bitmiş. şu an 130 lira fiyat. 12:55 uçağı.

ne dersiniz ? ne önerirsiniz ?

• istanbuldan gidicem bu arada :)

• Bende istanbuldan geliyorum arkadaşlar, 18/12 saat 08:20 Pegasus Biletimi açıklandığı gün almıştım 46 TL'ye :)
    Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım, aynı saatte uçacak olan varsa iletişime geçebiliriz.

Bir de hava alanından sonra birliğe ulaşım hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukcu58

ya arkadaşlar 18 aralığa benim de thy'den bilet alma düşüncem var ama sülüs kağıdını beklesem mi acaba diyorum ? sülüste 19da teslim ol derse 1 günümü heba etmek istemem.

beklersem de ya bilet kalmazsa ? zaten 99tl'lik biletler bitmiş. şu an 130 lira fiyat. 12:55 uçağı.

Şu an forumda 18 inde 12.55 le giden 4 kişi var bildğim kadarıyla.Yanlış anlamada 1 gün hesabı ne ya :d şu bir gün hesabı yapanları anmakata zorlanıyorum. 1 gün hesabı yapacak adamın askerde işi ne ya :D güldürmeyin ya adamı. 1 gün hesabıyla bitmez o askerlik. bir de şu muhabbete hastayım "yok bir gün önce teslim olursan iş kitlerler bilmem ne" 15 16 yaşındaki çocuk lafları bunlar. Tabiri caizse iş kitlemek işteyen son gün gidenede kitler.:D Forumlarda facede filan "1 gün 1 gündür. gidip gezin özgürlüğün tadını çıkarın diyolarya" gelmeyin arkadas bu kadar koyucaksa :D yurt dısına gidin yada bedelli bekleyin. Askerlik 1 aydan sonra amelilik işi. Sınır bölgeleri hariç her şehirde yapacağın iş geçireceğin her gün AMELELİK. bunu kafanıza koyun.

Bunları laf sokmak için söylemedim yanlış anlaşılmasın.

Gelmek istersen güzel olur. ne kadar çok kişi beraber gidersek streside az olur. Bir iş durumu olduğunda vs yardımlaşma güzel olur. Bunun ustalığıda var.aynı usta birliğinede düşme durumu var. ustalıkta hangi tipler olacağı belli değil. Maksat burda gitmeden iyi insanlarla bir gitmek birbirini kollamak vs. ustalıkta olacak götlüklere karşı bir durmak gerektiğinde beraber kafa tutmak çıkışmak. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. HİÇBİR şekilde laf sokma niyetim yok. :D yanlış anlaşılmasın.

Gelirsen aralığın ilk haftası 18inde gidenlerle toplanıp tanışırız konuşuruz.

• Ya arkadaşlar!
    Bu 18'inde gidecekler hep Atatürk hava limanından mı gidiyorlar? :)

Ben Anadolu yakasında oturuyorum ve Sabiha Gökçen'den gideceğim.
    Bilet alacağım ama 1 haftadır bekliyorum forumda, bir-iki kişi bir araya gelelim de canımız sıkılmasın diye.
    Ama sanırım yalnızım burada.
    Yarın öğlen bilet alacağım, sonra gelen gelir artık..!
  • ben sabiha gökçenden alacağım da pegasus mu anadolujet mi karar veremedim.

pazartesi almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

ben sabiha gökçenden alacağım da pegasus mu anadolujet mi karar veremedim.

pazartesi almayı düşünüyorum.

Ben de firma konusunda kararsızım.
    Ama Anadolujet'in ayın 18'inde saat 11:30 uçağı var, 100 TL, ondan almayı düşünüyorum...

Pegasus'da sanırım çok erken sefer vardı, 8 falan civarı... O saatte de boşa gitmeye gerek yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihakd

Bende istanbuldan geliyorum arkadaşlar, 18/12 saat 08:20 Pegasus Biletimi açıklandığı gün almıştım 46 TL'ye :)
    Herkesin hakkında hayırlısı olur umarım, aynı saatte uçacak olan varsa iletişime geçebiliriz.

Bir de hava alanından sonra birliğe ulaşım hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Waw super

• 18 aralık thy 12:55 Atatürk havalimanı ucagında olanlarla iletişime geçersek güzel olur arkadaslar
  • Aralığın 18 ine aldım Sabiha Gökçen'den sabah 8:20 seferine. Aynı saatte giden varsa haberleşelim derim. Dün aldım 82 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysalfatih -- 22 Kasım 2014; 17:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roc_20

quote:

Orijinalden alıntı: hukukcu58

ya arkadaşlar 18 aralığa benim de thy'den bilet alma düşüncem var ama sülüs kağıdını beklesem mi acaba diyorum ? sülüste 19da teslim ol derse 1 günümü heba etmek istemem.

Şu an forumda 18 inde 12.55 le giden 4 kişi var bildğim kadarıyla.Yanlış anlamada 1 gün hesabı ne ya :d şu bir gün hesabı yapanları anmakata zorlanıyorum. 1 gün hesabı yapacak adamın askerde işi ne ya :D güldürmeyin ya adamı. 1 gün hesabıyla bitmez o askerlik. bir de şu muhabbete hastayım "yok bir gün önce teslim olursan iş kitlerler bilmem ne" 15 16 yaşındaki çocuk lafları bunlar. Tabiri caizse iş kitlemek işteyen son gün gidenede kitler.:D Forumlarda facede filan "1 gün 1 gündür. gidip gezin özgürlüğün tadını çıkarın diyolarya" gelmeyin arkadas bu kadar koyucaksa :D yurt dısına gidin yada bedelli bekleyin. Askerlik 1 aydan sonra amelilik işi. Sınır bölgeleri hariç her şehirde yapacağın iş geçireceğin her gün AMELELİK. bunu kafanıza koyun.

Bunları laf sokmak için söylemedim yanlış anlaşılmasın.

Gelmek istersen güzel olur. ne kadar çok kişi beraber gidersek streside az olur. Bir iş durumu olduğunda vs yardımlaşma güzel olur. Bunun ustalığıda var.aynı usta birliğinede düşme durumu var. ustalıkta hangi tipler olacağı belli değil. Maksat burda gitmeden iyi insanlarla bir gitmek birbirini kollamak vs. ustalıkta olacak götlüklere karşı bir durmak gerektiğinde beraber kafa tutmak çıkışmak. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. HİÇBİR şekilde laf sokma niyetim yok. :D yanlış anlaşılmasın.

Gelirsen aralığın ilk haftası 18inde gidenlerle toplanıp tanışırız konuşuruz.

valla kardeş bi paragraf laf çarptıktan sonra amacım laf sokmak değil demen de biraz ironik olmuş ama neyse canın sağolsun :)

sanırım pek çok kişi ayın 18'ine bilet alıyor. ben de öyle yapıcam.

gitmeden önce görüşme işini yapalım bence de. iyi olur.

• Ptt kartımı teslim aldım bugün arkadaşlar,size de geldi mi?
  • aralık 18inde thy atatürk havalimanından 12:55de gidenler bu hafta sonu buluşalım mı?
    Kimler gidicek . Nasıl nerede buluşacaz. Facedeki gruba üye mi burdakiler. Ona göre facedede yazalım. Toplanalım tanışalım.
    Kim nerede oturuyor yazarsa ona göre bir yer belirleyip buluşuruz.
  • mito_45 M kullanıcısına yanıt
    bana da geldi bugün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

bana da geldi bugün

Ptt kart da nesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

quote:

bana da geldi bugün

Ptt kart da nesi?

tsk nın yolladığı asker kartı, yol paranı bu kartla çekiyorsun. ayrıca bazı avantajları da var, para transferi 1 tl imiş mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    Ptt'nin Atm'si var mı İskenderun askeri birlik içinde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

quote:

bana da geldi bugün

Ptt kart da nesi?

tsk nın yolladığı asker kartı, yol paranı bu kartla çekiyorsun. ayrıca bazı avantajları da var, para transferi 1 tl imiş mesela.

Peki o kartı almak için başvuru mu gerekiyor yoksa her askere yolluyorlar mı?
    Hiç duymamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.