Bildirim
İskandinavya Pack ile ilgili bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de istemeden de olsa 29 lira bayılmak zorunda kaldım konvoy muhabbetlerinden dolayı. Yoksa en az gerekirse 1-2 sene beklerdim 10 lira civarına düşene dek. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Spycho
Ben de istemeden de olsa 29 lira bayılmak zorunda kaldım konvoy muhabbetlerinden dolayı. Yoksa en az gerekirse 1-2 sene beklerdim 10 lira civarına düşene dek.
Yenilemelere baktım, eklenen yeni şehirler dışında yeni dorseler yeni şirketler vs var gerçekten videodaki kadar iyi bir dlc mi hakkını verdiğini düşünüyor musunuz bir kullanıcı olarak?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: JCortazar
quote:
Orijinalden alıntı: Spycho
Ben de istemeden de olsa 29 lira bayılmak zorunda kaldım konvoy muhabbetlerinden dolayı. Yoksa en az gerekirse 1-2 sene beklerdim 10 lira civarına düşene dek.
Yenilemelere baktım, eklenen yeni şehirler dışında yeni dorseler yeni şirketler vs var gerçekten videodaki kadar iyi bir dlc mi hakkını verdiğini düşünüyor musunuz bir kullanıcı olarak?
Fazla bir şey diyemem bir tek yeni yolları "birazcık" gezdim o kadar fazla oynama fırsatım olmadı, ben arkadaş grubumla şirket olarak konvoylardayım genellikle o yüzden mod kullanıyorum dorse için, bu yüzden DLC hakkında yorum yapamayacağım pek. Ben mecburiyetten aldım biraz. Ama yollarını beğendim epey güzel._____________________________
-
Yolları için değer. Yolları ve grafiği ana haritaya göre oldukça geliştirmişler. Bana göre hakkını veriyor. _____________________________ ★Asus Z97 TUF SaberTooth Mark S★İntel Core İ7 4790K@4.4 GHz★MSI GTX 1060 3GB GDDR5@192 Bit / Aero ITX OC★
★Corsair Vengeance PRO RED 8 GB DDR3 @ 2400 MHz CL11★Corsair AX760i★Corsair Obsidian 750D★ Logitech G27 ★
★Sony PS4 500 GB★ Xbox One S 500 GB★
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı