izlediğiniz ve beğendiğiniz dizileri yazınız ben lilyhammer i yeni bitirdim zaten kısa diziydi doyamadım tavsiyenizi bekliyorum iyi forumlar.
not: Türkçe alt yazılı veya Türkçe dublaj olursa süper olur.
Bron/Broen var hocam İsveç&Danimarka polisiye dizisi, izlemedim ama çok beğeniliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
WISDOM
kullanıcısına yanıt
peki bir siyasi film varmış gerçek hayattan esinilen onun adını biliyormusun?
borgen var hocam. Güzel dizi. Öneririm.
hayati54
kullanıcısına yanıt
Forbrydelsen'i şiddetle tavsiye ederim. The Killing'in orijinali ama remake'i izlemedim. Altyazılı olarak var. Cinayetler siyasi olaylarla ilişkili oluyor genelde, sürekli politikacılarla iç içe zaten dizi. Her şey çok gerçekçi şekilde işlenmiş. Tek bir bölümde bir olay çözüp bitirmiyorlar, tüm sezon devam ediyor. Tadı damağımda kaldı cidden. Anılarım depreşti şimdi. :D Bron/Broen'e başlayayım dedim. Başrol oyuncusu kadın polis o kadar hissiz ki insanın kanını donduruyor. Tek bir duygu belirtisi yok. Sanırım karakterin belli bir hastalığı olduğundanmış, ama öyle de olsa devam edemedim. Forbrydelsen'de de kadın her şeyden kendini uzaklaştırıp işine odaklanıyor ama yine de duygusuz değil, sadece soğukkanlı ve işkolik birisi.
ah lilyhammer bir dizi bu kadarmı kısa sürer bende buna tepkiliyim sizede tavsiye ederim.