Bildirim
İsis de tasarım için yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yok mu bi yardımcı olabilcek. -
Osiloskop kendinden ground a bağlı. 4 tane kanal var. Bunları hangi noktanın gerilimini izlemek istiyosan oraya bağlıyorsun doğrudan. Ama devredeki groundları koymayı unutma kesinlikle. V1t 2000 Hz frekansında bir alternatör, V2 de 5V bir pildir. V1(t) için alternator yazarsan çıkar. Alternatörü ekledikten sonra üzerine çift tıklarsan özellikleri gelir, oradan genliğini ve frekansını değiştirebilirsin. V2 için battery ya da cell yazarsan çıkar. Dirençleri falan eklersin. CH1 yazan yere de osiloskopun 1. kanalını bağlayacaksın yanılmıyorsam. -
Hocam devreyi kurdum.Çalıştırdım osiloskop ekrani geldi.Bu grafigin pdf çıktısını nasıl alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PDF çıktısının nasıl alınacağını bilmiyorum . Lakin PrintScreen yaparak word dökümanına ekleyebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X