Şimdi Ara

Kol Saati Şeklinde Cep Telefonu Kullanan Var mı? Yada Oldu mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Telefonu o kadar çok kullanan biri değilim haliyle bazen boşa taşıdığımı düşünüyorum, tabi hiç kullanmamazlık etmiyorum onun için Saat şeklindeki telefonlara merak saldım. Samsung ve LG çıkarmış ama üretimi bitmiş herhalde satılmıyor, şuan satılan tek kol saatli cep Day Mobile olmalı güzel gözüküyor ama kullananlar varsa kolda telefon taşımak bir dezavantaj oluşturur mu? SAR değeri iyi gibi

Benim için Bluetooth olması yeterli, kablosuz iletişim için.

Genel Özellikler :
    Boyutlar 55 mm x 45 mm x 12 mm + KORDON
    Ağırlık 72 gram (Pil Dahil)
    Şebeke 900 / 1800 / 1900 MHz
    Ajanda Var
    Alarm Var
    Titretişim Var
    Hesap Makinesi Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri Var
    Ses Kayıt Var
    Ortam Sesleri Kayıt Var
    Kronometre Var
    İşetim Sistemi Standart
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Telefon Tipi Bar Tipi
    Güç Özellikleri :
    Bekleme Süresi Maximum 100 - 1500 Dakika
    Konuşma Süresi Maximum 4 Saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 800 mAh
    Bağlantı Özellikleri :
    Bluetooth Var
    GPRS Class 10
    GPRS Var
    WAP Versiyon 2.0
    PC Senkronizasyonu Var
    Kamera Özellikleri :
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü VGA 640 * 480 pixel
    Vİdeo Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Eğlence :
    Mp3 Çalma Var

MMS Var
    Melodi Programlama Var
    Oyun Var
    Hafıza Özellikleri :
    Telefon Hafızası Var
    Telefon Defteri Hafızası 250
    Arttırılabilir Hafıza Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    Ekran Özellikleri :
    Ekran Tipi TFT
    Dokunmatik Ekran Var
    Ekran Çözünürlüğü 176*220 pixel
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
    Diğer :
    Paket İçeriği 1 adet batarya , şarj cihazı , data kablosu , kullanma klavuzu , kulaklık
    SAR(Özgül Soğurma Oranı) 0,42 W / kg
    Garanti Süresi 24 ay
    Garanti Açıklama Mağazamızda Satılan Day Mobile Cep Telefonları. CEP SERVİS ELEKT. İLET. SİS. SAN. Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Day Mobile resmi distribütörü olan CEPGROUPtarafından ithal edilmektedir.
    KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

• hiç ilgisini çeken olmadı mı ?
  • Ben de bu tarz modellere hep "Acaba kim bunu alıp kullanır" demişimdir, demekki varmış ilgisini çektiği birileri ben android işletim sistemli bir saat telefonun videosunu izleiştim yanlış hatırlamıyorsam DH'deydi
  • ben ten gibi olur telefon çalıyor görüntülü görüşüyorsun falan :)

almanda sakınca yok başka bulamadıysan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Ben de bu tarz modellere hep "Acaba kim bunu alıp kullanır" demişimdir, demekki varmış ilgisini çektiği birileri ben android işletim sistemli bir saat telefonun videosunu izleiştim yanlış hatırlamıyorsam DH'deydi

vallaha çok telefon değiltirdim, ne foto ne oyun program nede uygulamalar felan ilgimi çekmiyor atık... mesajları göstersin, arama olsun, mp3 çalsın, bide beni gizli dedektif gibi konuşmalarımı saat yakın tarzda yapmayacak bluetooth olsun, onun aracılığıyla keyifle kullanılır zaten.

bu durumlardan dolayı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ben ten gibi olur telefon çalıyor görüntülü görüşüyorsun falan :)

aslında Samsıng s9110 ve LG gd910 daha karizma ama satışı yok. Tek tercihin Day Mobile olması kötü Şaşırdığım nokta niye tek üretim yok, hiç bir markanın

• düşünürken aklıma bu telefonların entegre projeksiyonlu versiyonu geldi.

film izlemek istiyorsunuz duvara yansıtıp izliyorsunuz yada oyun oynamak istiyorsunuz saati duvarla senin ortana koyup kinect(Wii'nin teknolojisi) gibi birşey olacak vücut hareketlerini algılacak şekilde oyun oynayacaksın.

bu teknolojilere çok zaman kalmadı diye düşünüyorum.

konuya dönecek olursak bende hep böyle telefon almayı düşündüm ancak sizin gibi bulamadım.

3g'sini modem olarak kullanabileceğim böyle bir telefon almak istiyordum şarj sorunu olmayacak ve gerektiğinde yanıma Galaxy S wifi 5.0 gibi telefon özelliği olmayıp ucuz olan tabletlerden alıp gerektiğinde internette sörf yapabilecektim.

işte daha o seviyeye gelmedik.

üreticilerin bu segmente yatırım yapmalarını umut etmekten başka çaremiz yok.

iyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende saat şeklimnde telefon arıyorum. bulunca hemen alacam.
  • Kimse dememiski arkadasim alacaksin da batarya durumu ne olacak?

Genelde 300-500 mAh oluyorlar yani suan piyasadaki her telefondan dusuk haliyle az kurcalasaniz sabahtan Aksami cikarmaz gibime geliyor sahsi dusuncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de böyle bir şey istiyorum . Ama bu linkteki ürün daha cazip geldi . 100-200 liraya android bir telefon alıp kullanılabilir
  • Kol Saati Cep Telefonu bu siteden kol saati cep telefonu satın alabilirsiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

ben ten gibi olur telefon çalıyor görüntülü görüşüyorsun falan :)

aslında Samsıng s9110 ve LG gd910 daha karizma ama satışı yok. Tek tercihin Day Mobile olması kötü Şaşırdığım nokta niye tek üretim yok, hiç bir markanın

Saat nerde

•  Kol Saati Şeklinde Cep Telefonu Kullanan Var mı? Yada Oldu mu ?

inanmak zоr olsa da bu özelliklerin tümü bu ѕaatte kі " saat mi desem, telefon mu, аlıcı mı yoksa mp4 mü?" toplanmış. İçindе 2 mр kamerası bulunan bu saat aynı zamanda yalnız mp4 ayırtı ve telefon özelliği de tаşıyоr. beceri olarak fаzlа ayrıntı verilmese okunuşu kol saati cep telefonu sitesinden satın alabilirsiniz.]

sitesinden satın alabilirsiniz.

• bununla konuşmak için kulaklık kullanılması lazım galiba..
  • ben de böyle bir şey almayı düşünüyorum arkadaşlar. Google'a cep telefonu saat yazınca bir sürü şey çıkıyor.

http://www.sanalpazar.com/urunalin__kywDokunmatik-Kol-Saati-Cep-Telefon-Saat-Kamera-Mp3

Bunlardan kullanan ya da bilgisi olan var mı?
  • benimde ilgimi çekti gümrükten girer mi acaba?
  • telefon özellikli tüm cihazlar gümrükte takılır geri iade
  • değişik bir konu olmuş 5 10sene sonra bunlar moda olur cıkar 5 bin tl ye alırız millet artık evini hipotek eder ihtiyac kredisi çeker.ocagımıza incir agacı dikeriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.