Şimdi Ara

Isınma sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonum xperia mini ve alalı 3-4 ay oluyor. aldığımda her şey güzeldi hiç bir sıkıntı yoktu
    son 2 haftadır değişiklikler oldu angry birds space oynarken (otobüs içerisindeyim oynarken ) oyundan attın telefon ilk önce süphelenmedim yanlışlıkla geri tuşuna basmış olmam aklıma geldi öyle olsa bile oyunda çıkmak istediginize emin misiniz ? diye soruyor... Ben bu olayı tuhaf buldum oyuna tekrar girdim yeniden attı bu böyle 5-6 kere devam etti. tabi haliyle sinir oluyor insan başka uygulamalara girdim onlardanda attı ve basmadıgım fonksiyonlar açılıp kapanmaya başladı kendi kendine dokunmatik donmaya başladı sinirlenip cebime koydum telefonu 15-20 dk sonra her şey normale döndü.

şu sıralar okuluma giderken otobüsle vaktin çabuk geçmesi için facebooktur , twitterdır , donanımhaber , sözlükler geziyorum haliyle otobüs yazında yaklaşmasıyla sıcak oluyor telefona 15 dk bakıyorum face giriyorum ve saçma sapan donmalar oluyor ve telefon tüm fonksiyonları yitiriyor bildiginiz işlevsiz elektronik çöp oluyor

ben bunun telefonun aşırı ısınmasına baglıyorum ve daha yazın başlarında bu şekildeyse yaz gelince elimize almıyacakmıyız biz bu telefonu o kadar verip akıllı telefon alıyoruz internette dolaşmak için ama 15 dk sonra çöp oluyor

buna bir çözüm bulmam gerekiyor hayatımızın bir parçası olan bir alet 15 dk kullanınca saçmalıyor servisemi götürsek (çözüm olacagını sanmıyorum ) değiştirsek mi ?
    yada başka bir arızamı var telefonda
    sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum sony olarak diger modellerdede böylemidir yoksa mini içinmi geçerli bu sorunla karşılaşanlar nasıl çözümler üretti bunlar için buraya konu açtım ...

Teşekkürler.

• Telefon hafızası ağzına kadar doluysa olabilr.Reset atmayı denedin mi ?
  • Öncelikle telefonuna tapcleaner programını yükle ve cache'leri temizle. Bunu her gece yapmanı öneririm.
    2.si Advanced task killer adlı programı telefonuna yükle.
    Ayarlar sekmesinden Auto kill level bölümünü crazy olarak ayarla.
    Auto kill frequency bölümünüde when screen off olarak işaretle ve geri tuşuna bas.
    En üstte kill selected apps var. Bütün hepsi seçilidir herhalde ona bas kapanacak uygulama.
    Bundan sonra telefonunu ne zaman kilitlerde yani ekran kilidi devreye girdiğinde advanced adlı program ram boşaltması yapacak.
    Sana iş düşmeyecek yani Otomatik kendi halledecek.
    Ben böyle yaptım kendi telefonumda şu an sıkıntı yok. Çok nadir 40 yılda bir hafif takılma olurdu artık o da olmuyor. Telefon arc s.
    Sen birde hafıza kartına taşınabilir olan uygulamalarını hafıza kartına taşı.
    Telefonun hafızasını mümkün olduğunca boş tutmaya çalış.

• task killer programları kullanmayın, boşuna ram ve şarj sıkıntısı
  • task killer iyimidir kötümüdür birbiri ile çelişen yorumlar var
    arkadaşlar bu gerçekten can sıkıcı bir sorun lütfen çözüm önerilerinizi yazın

yorum yapan herkese teşekkürler
  • Bence işe yarıyor çünkü ben bir çok program kullanıyorum şart.
    Ram boşluk oranım her tuş kilidi sonrası otomatik boşalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.