Şimdi Ara

ISINMA SORUNU !! i7 950 + Asus Rampage III Formula + 8800GT ekran kartı + 8gb 1600 mhz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Çok uzun süredir forumlarda gezinmeye ara vermiştim ancak yine işin içinden çıkamadım ve tabi ki soluğu DH de aldım.

Yaklaşık 3 senedir kullandığım pc de bir haftadır işlemci ısınma sorunu yaşıyorum. Fanların bakımını temizliğini ve yağlamasını bizzat kendim yapmama rağmen bilgisayar hiç bir işlem dahi yapmadan sadece google da gezinerek 15 dakika gibi bir sürede 98 - 100 santigrat derecelere çıkıyor. Zaten bilgisayar açılır açılmaz 68 derece gibi bir ısıyla açılış yapıyor. Bu yüzden kasanın içinde bulunan tüm fanları söküp yağladım ve temizliğini tekrar yaptım. Power supply fanını dahi temizledim. Tüm bu temizliklerden sonra şuan anakart ısısı ve işlemci ısısı düştü ancak henüz herhangi bir oyun oynamadım yada zorlayıcı bir işlem yapmadım. Bir hafta öncesine kadar da herhangi bir ısınma sorunum olmamıştı. Başka bir sıkıntım daha var onu da paylaşmak isterim. Kasamda 2 adet hard diskim var. biri 750 gb samsung biri 1 tb samsung.. ikiside 7200 rpm hard diskler. malesef win7 nin yüklü oldugu 750 gb lık hdd tek başına takılı iken makina hdd yokmuş gibi yapıp açılamıyor. diğerini de tek başına taktıgımda aynı sorun var ki zaten onda işletim sistemi yüklü değil. kısacası tüm sata girişlerini denememe rağmen hdd lerin ikiside bağlı olmadan malesef makina açılmıyor.açıldıgında da 1tb olan hdd yi windows ortamında göremıyorum. yardımcı olursanız mutlu olurum.

i7 950 @3,07 ghz işlemci + asus rampage III formula anakart + asus 8800gt ekran kartı (512mb 256 bit) + Cooler Master RC 810 big tower kasa + tagan 650 watt power supply

750 gb +1 tb samsung 7200 rpm hdd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.