Şimdi Ara

ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim bilg. özellikleri çok iyi ama video izlerken, birşey indirirken veya iki işi bir arada yaparken en ufak şeylerde bile kendiliğinden kapanıyor. Fan yetmior die düşünüyorum ısınmadan kaynaklanan bir sorun olabilir ama teknik servise götürmeden kendim çözmek istiyorum sorunu yapabileceğim bir şey yokmu bir program yüklemek veya daha başka çözüm yolları ?

• virüs taraması yaptırsan bi belki virus vardır cpu download yaparken kaç dereceyi gösteriyoki 50nin üstümü??
  • Anakartının yazılımını yükle, işlemci ısısına bak eğer sorun burdaysa.
  • Sorunu açıp fanın hızına bakarak ya da Everest'ten işlem yaparken ne kadar ısındığına bakarak da çözebilirsiniz. Ona göre çözüm yolu ararız.
  • Ya arkdaşlar bende de aynı sorun var bilgisayarın özellikler Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz 3.21GHz,512 MB RAM bilgisayarın özellikleri böyle gözüküyor örneğin ben cod 2 yi netten yada single oynadıgımda anında reset atıyor yanına vantilator koyuorum değişen bi şey yok benim kasada lcd ekranda kasanın ısısı da gözüküyor en az 23 dereceye iniyor bu neden kaynaklanıyor acaba valla kafayı yicem bi yardım ederseniz çok sevinirim
  • atilays, bağlantı aracılığı ile oynadığınızdan güvenlik duvarı ya da başka bir firewall yazılımı ile alakalı bir durum olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 26 Ocak 2007; 19:52:06 >
  • bilgisayar kapandığı zaman tekrar açtığımda ısısı max. düzeyde gosteriyo yani işlemciyi tehdit eden ısı değerinde , ısı değerini biraz daha artırdığımda işlemcinin yanma tehlikesi varmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.