Şimdi Ara

*Isınma giderlerinizde Tasarruf*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aslında bütün herkesin bu sorundan muzdarip olduğunuzu biliyorum. ısınma giderleri çok yüksek buna bir çözüm bulamaz mıyız? Şu anda 1.sınıf dünya ülkeleri dediğimiz, Almanya, Japonya , A.B.D. vs de hemde devlet desteği ile kullanılan bir ürünün Türkiye Distribütörlüğünde çalışıyorum. Ve şuanda ürünün gerçekten işe yaradığına inanmış durumdayım. Bu mıknatıs vs. gibi bir ürün değil tabi ki. Çalışma mantığı tamamen bilimsel metotlara dayanıyor olsa da basitçe şöyle söyleyebiliriz, sürekli dur kalk yapan sistemlerin çalışma sürelerini uzatıp toplam çalışma sürelerini kısaltıyor ve dur-kalkları azaltıyor. Bunun sonucunda hepimizin bildiği bir gerçek vardır arabaların şehir içinde yaktıkları yakıt ile uzun mesafedeki yaktıkları yakıt bir olmaz neden çünkü dur kalk yapmayız. Biz aslında en çok enerjiyi bu dur-kalklar sırasında harcarız. Bu cihazın tasarruf mantığının yalnızca bir maddesidir bu ama ana maddesi diyebiliriz. çünkü en çok buradan tasarruf ediyor. Türkiye'deki sistem ne yazık ki genelde çok verimsiz. çünkü hiçbirimiz bir ev satın alırken ya da kiralarken ısınma sistemini gezmeyiz dolayısıyla bu sistemler eski ve verimsiz olur genelde.

Uzun lafın kısası ben bu teknolojiden herkesin haberi olması kanısındayım gerçi birkaç defa haber kanallarında da çıktı belki duyanlarınız vardır. Sitesine bir girip gözatmanızda yarar var diye düşünüyorum.www.eupromatic.com ,www.bdkenerji.com ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     *Isınma giderlerinizde Tasarruf*

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.