Şimdi Ara

İşin Ustaları lütfen yardımcı olun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımlarını< için şimdiden teşekkür ederim. Hd biss li görüntü kalitesi iyi [B]led tv de[/B] kullanılacak kanal geçişleri iyi bir cihaz arıyorum ne önerirsiniz?Dediğim gibi Türksat'ta izlenebilecek maçları izleyebileyim(vu+solo biss konusunda çok zahmetli:) hd kanallar dahil kanal geçişleri iyi hantal olmayan bir cihaz tavsiyesi yaparsanız çok memnun olurum.Görüntü kalitesi(led tv için)- Kanal geçişleri-Biss kolaylığı-en son da eğer olursa cccam desteği 250-300 ayırdım

• atlanta hdbox tavsıye ederım vu solo gb eklentıler eklıyemezsın kusura bakma
    ama ıstedıgın gb hd uydu alıcı ne yapması lazımsa yapıyor

acıklama burada
    http://resim.donanimhaber.com/m_54742814/tm.htm
  • Vu Duo denediniz mi acaba?? Gayet seri ve bir o kadar kanal geçişleri de hızlıdır...
    Bu arada 250-300 cccam için mi receiver için mi?
    Eğer receiver içinse Vu+ sözümü geri çekiyorum..
    Ozaman Atlanta yı bende öneririm..
  • Vu+ Duo çok güzel bir cihaz, ama fiyatı pahalı,
  • atlanta görüntü kalitesi konusunda eleştiriliyor ben daha çok sd kanal özellikle de yerli kanallar ve spor kanalları izlyeceğim önem benim için ve biss vs uğraştırmamasını isitiyorum.cccam vs olursa da zaten tadı yenmez ama elimdeki para bu

baff 2200
    atlanta hd box
    yumatu hd
    İNpax 9100 full HD

başkada ürün tavsiye edilmedi.Umarım serkan bey de bir öneri de bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal47 -- 26 Kasım 2011; 1:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47
    atlanta görüntü kalitesi konusunda eleştiriliyor ben daha çok sd kanal özellikle de yerli kanallar ve spor atlanta hd box

cıhazı kullananmı elestırıyor? cıhazı hayatında gormemıs ınsanlar hayalı yazıyor
    bakmak lazım

alıcıpsetlı,uretılelı 2 sene olmus ama yazılım oturmamıs hantal ccamı dogru durust calıstıramayan cıhazlarla (yumatu hd ve baff2000 aynı cıhazdır on panelı degısık )

atlanta hdboxı kıyaslamanız yanlıs hdbox segmentı farklıdır

serkan bey kırgızıstanda yasıyor atlanta hdboxı hayatında kullanmamıs

sti işlemcı dıye ıyı denılen goldmaster 1050hdnın sd kalıtesı ortada camur flu yayın ızlersınız(alan ıade edıyor resım dersen hemen yarın eklerım dukkanımda var )

saydıgınız cıhazlar elımden gectıgı ıcın yorum yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 26 Kasım 2011; 1:04:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.