Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Işın Çelebi, kesin ihraç istemiyle kulüp disiplin kuruluna sevk edildi.
Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Işın Çelebi, disiplin kuruluna sevk edildiğini doğrulayarak, "Neden sevk edildim; herhalde stadı yerin 7 kat dibinden çıkartıp yaptığım, Riva arazisinin ruhsatını aldığım, Riva’nın değerini 50 milyon dolardan, 300 milyon dolara yükselttiğim için..." dedi.
boş muhabbetten başka birşey yapmadı birleştirici değil ayrıştırıcı oldu, sevemedim bu adamı hiç
quote:
Orijinalden alıntı: pacaveli
boş muhabbetten başka birşey yapmadı birleştirici değil ayrıştırıcı oldu, sevemedim bu adamı hiç
+1905
inan kıraçla uğraşmanın sonu iyi olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
İyi olmuş, kötü olmuş bunu konuşmak için erken. Zira kimse -taraftar- olay nedir, necidir bilmiyor, kimsenin konuyla ilgili bilgisi yok. Ha dışarıdan bakarsak Işın Çelebi stad için çalışan, emek veren birisiydi. Ancak Polat'a da dışarıdan bakınca tünelin ucunda ışık var diyorduk, olayın içine girince o ışığın tren ışığı olduğunu gördük.
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
quote:
İyi olmuş, kötü olmuş bunu konuşmak için erken. Zira kimse -taraftar- olay nedir, necidir bilmiyor, kimsenin konuyla ilgili bilgisi yok. Ha dışarıdan bakarsak Işın Çelebi stad için çalışan, emek veren birisiydi. Ancak Polat'a da dışarıdan bakınca tünelin ucunda ışık var diyorduk, olayın içine girince o ışığın tren ışığı olduğunu gördük.
benim duyduğum inan kıraçın altını oymaya çalışmasıdır , bu ihraç isteminide başka bişeye yoramadım
bizim kulüpte sürekli birbirini öldürmeye çalışan gruplar oluyor. tamam bu tür oluşumlarda hep olur ama bizde çok keskin oluyor bu. koca koca adamlar orta yolu kendi aralarında bulamıyorlar bir türlü. olan galatasaray'a oluyor sonunda.
Derin Gs yine iş başında belli ki , yine durup dururken ayrımlar yaratıp Gs'yi yıpratma çabaları.Şu inan kıraç denen zatın adı geçtimi sinirlerim bozuluyor valla nedir necidir ne iş yapar belli değil her ota nane , kulübe zerre katkısı var mı yok mu o belli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Derin Gs yine iş başında belli ki , yine durup dururken ayrımlar yaratıp Gs'yi yıpratma çabaları.Şu inan kıraç denen zatın adı geçtimi sinirlerim bozuluyor valla nedir necidir ne iş yapar belli değil her ota nane , kulübe zerre katkısı var mı yok mu o belli değil.
inan kıraç olmasa şuan polat halen başkandı en azından bunu bil yeter :)
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
quote:
Hemfikirim. Olayın detayını, arka planda neler olup bitiyor bilmiyoruz. Ama işin ilginç yanı ihraç istemine kadar gelmiş. Yakında çıkar kokusu.
Lütfen bana akıl/bilgi satmaya kalkma , senin bildiğin sana kalsın lütfen.Senin bildiklerine veya düşündüklerine malesef değer veremiyorum , kusura bakma.
quote:
quote:
.
quote:
Lütfen bana akıl/bilgi satmaya kalkma , senin bildiğin sana kalsın lütfen.Senin bildiklerine veya düşündüklerine malesef değer veremiyorum , kusura bakma.
quote:
quote:
.
ok ama ben seni aklımda tutam yine alıntı yapabilirim yani , ozaman kusura bakma
Çıkar yakında kokusu.
Alıntı yapma demedim , kimseye kin tutacak halim yok dediğimin bununla alakası da yok , tabiiki yerine göre konuşur tartışırız yerine göre yazmayız.Düşmanlık değil yani bu
quote:
Orijinalden alıntı: evohan ok ama ben seni aklımda tutam yine alıntı yapabilirim yani , ozaman kusura bakma
quote:
Alıntı yapma demedim , kimseye kin tutacak halim yok dediğimin bununla alakası da yok , tabiiki yerine göre konuşur tartışırız yerine göre yazmayız.Düşmanlık değil yani bu
quote:
Orijinalden alıntı: evohan ok ama ben seni aklımda tutam yine alıntı yapabilirim yani , ozaman kusura bakma
ilk dediklerine ters olmuş biraz ama sorun yok ozaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme