Şimdi Ara

İSİM SEÇMEME YARDIMCI OLUR MUSUNUZ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

İSİM SEÇMEME YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2008)
Giriş
  • Arkadaşlar Esin erkek ismi diyorsunuz fakat tanıdığım birkaç kişi var hepsi kız
    Herkes siz gibi de düşünmüyor maalesef.Orta okulda şımarık ve zengin çocuklarının parmaklarıyla işaret edip bütün okulun duyacağı şekilde bağırıp aaa ismine bak sen bilmem ne misin demeleri çok kötü bişey.Hele lisede iken daha fena....
  • Bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: optiboy

Cantuğ iyi isim
  • Tolga
  • Abi walla isimi klasik yapıcan sonra dalga geçen çok oluyo cantuğ dersen tuğla diyen çok olur sana söyliyim
  • Esin Cantuğ XXXX

baya güzel oluyor söyleyim.

Ayrıca Esin ismi de güzel.
    Cantuğ isminde dalga gecilecek bi durum yok.Zaten üniversite bitiyormus bu saatten sonra da arkadasların isimle
    dalga gecmez heralde.
    Hem sen cantuğ u kabullenmissin nickin vs cantug o yüzden bakma kimseye cantug u kullan
  • Mahmut'da güzel isim.

Madem erkek ismi istiyosun.
  • Sakın yanlış anlama Esin ismindeki tanıdıklarım hep kız. O yüzden bana sorsalar Esin kız ismi derim çevremde öyle duyduğum için. Fakat benim savunduğum düşünce, İsmin erkeği kızı olmaz.

Cantuğ Esin ismi ile birlikte gayet hoş duruyor. Hemde farklı bir isim.

DonanımHaber'e hoşgeldin Esin Cantuğ
  • cantuğ ismini beğenmedim bence esin daha güzel isimle dalga geçilecekse bizim arkadaşın adı YAYLA idi yayla k@nCığı diyorduk
  • Benim cansu diye erkek kuzenim var.
  • ya seni cok iyi anlayabiliyorum benim ismimde Beyhan aslında isim kitaplarında erkek isimlerindede kız isimlerindede yazıyor ama çogunluk kız ismi olarak biliyor bi yerde ismimi yazdırırken beyhan diyorum sonra üstüne basa basa B diyorum bazen reyhan yazan zihniyetler çıkabiliyor aslında ismimden bende pek memnun değilim ikinci bir isim eklemeyi bende düşünüyorum ama insanın kendine isim bulması biraz zor oluyor zaten benimde bu ismimin koyulmasının garip bir hikayeside var neyse sende kendine hangi ismi yakıstırıyorsan o ismin olsun senin üniv bitiyor bende ünive yeni baslıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

Esin basbaya erkek ismi neden bu kadar taktın ki

:)
    olur mu yahu. esin basbaya bayan ismi, yapma allah aşkına :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 2 Eylül 2008; 4:30:22 >
  • Cantuğ ismi bence pek hoş deil Esat ismi çok hoş onu da tercihlerinin arasına koy bence
  • Abuzittin Kıllı yap bence
  • İsim tercihinde ailenin çocuğuna uygun bir isim koyması kul hakkıdır, yanlış anlamayın isminiz güzel bir isim ancak genelde "esin" ismi kızlara konur. Ailelerin bu konuda daha dikkatli olmaları gerekiyor çünkü sonuçta ismi taşıyacak olan kişi çocuktur kendisinin rahat edebileceği bir isim konulması gerekiyor. Eğer istiyorsanız isminizi değiştirin bence.
  • Sen de benim yaşadığım şeyleri yaşamışsındır bu durumdan dolayı.Benim ismimide babam koymuş.Orta okul dpilomamda bile kız yazmışlar resmi iş olduğu için zor değiştirttim.Sırf bu resmi işler yüzünden de istiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

ya seni cok iyi anlayabiliyorum benim ismimde Beyhan aslında isim kitaplarında erkek isimlerindede kız isimlerindede yazıyor ama çogunluk kız ismi olarak biliyor bi yerde ismimi yazdırırken beyhan diyorum sonra üstüne basa basa B diyorum bazen reyhan yazan zihniyetler çıkabiliyor aslında ismimden bende pek memnun değilim ikinci bir isim eklemeyi bende düşünüyorum ama insanın kendine isim bulması biraz zor oluyor zaten benimde bu ismimin koyulmasının garip bir hikayeside var neyse sende kendine hangi ismi yakıstırıyorsan o ismin olsun senin üniv bitiyor bende ünive yeni baslıyorum

• Çok değişik isimler oluyor.Birkaç tane biliyorum.Benim annem hemşire, sağlık kolejinde okurken bazı arkadaşlarının adı epey ilginçmiş işte bazıları:bemece, beşbin, anakadın...Sonra öğretmenleri bunları kullanmayın size bulduğum isimleri kullanın demiş onlara.
    quote:

Orjinalden alıntı: m.kvncymn

cantuğ ismini beğenmedim bence esin daha güzel isimle dalga geçilecekse bizim arkadaşın adı YAYLA idi yayla k@nCığı diyorduk

• Esin güzel isim ya sen neden takıldın ki buna..Cantuğ'da güzel ama Esin daha güzel..
  • Benim bir arkadaşımın adı Güngör. Güngör hem bay hem de bayan ismi ama arkadaşım isminden çok memnun. çok kimsede yok ayrıcana. Cantuğ ismi güzel, ayrıca, 2 ismi de kullanabilirsin bence. Göbek adı da hoş oluyor genelde. Aynı isim ve soyadından başka varsa ayrılmak için güzel olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Cantuğ bence güzel hiç te bayan ismi gibi durmuyor. Bizimde Altuğ diye arkadaş var. İsminin hiçkimsede olmaması daha iyidir. İkisi arasından seçim yap dersen yine de Cantuğ derim.

Benimi çağırdınız ?
  • Karde$ esin hiç kız duymadım ben cantuğda guze lesin de

Esin Cantuğ >>> Al işte mis gibi bi isim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.