Bildirim
İsim Değiştirmek ( ciddi )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ismin ne -
tonguç olarak değiştircekmişquote:
Orijinalden alıntı: Abuzer_Kömürcü
ismin ne -
osman osurukçu osman osuruğa düşman diyorlar .squote:
Orijinalden alıntı: Abuzer_Kömürcü
ismin ne -
Max12 -
İsim değiştirmek için dava açarsın çok garip bir isim olduğu kabul edilirse %60 oranında değiştirirler. Sıradan isimlerse %1 şansın var. Boşa dava açma parası vermiş olursunquote:
Orijinalden alıntı: Ertamus
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
++ Ekmeleddin bile olsa adın kabul edilmeme şansı var. Mantıklı sebeplerle açmak zorundasın davanı.
Son edit: 18den küçükse ailenle açmak zorundasın davayı. Yoksa dava açmak gibi bir yetkin yok Bu yüzden konu kilit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 22 Temmuz 2014; 20:43:11 >
-
ekmeleddin dinin en olgunu demekmiş .D -
adın nequote:
Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216
ekmeleddin dinin en olgunu demekmiş .D -
adı gebaniymiş pm den söylediquote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
adın ne
Alıntıları Göster -
ismin nedirquote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
adın ne
Alıntıları Göster -
yahu boşverin ismimi :D Soru açık ve net anne baba ikisi olma zorunlulugu varmı davada tek anne olsa olmuyormuquote:
Orijinalden alıntı: The Dragonborn Comes
ismin nedir
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Graves or Feed
İsim değiştirmek için dava açarsın çok garip bir isim olduğu kabul edilirse %60 oranında değiştirirler. Sıradan isimlerse %1 şansın var. Boşa dava açma parası vermiş olursun
++ Ekmeleddin bile olsa adın kabul edilmeme şansı var. Mantıklı sebeplerle açmak zorundasın davanı.
Son edit: 18den küçükse ailenle açmak zorundasın davayı. Yoksa dava açmak gibi bir yetkin yok Bu yüzden konu kilit.
Tanıdığım birisinin adı murat'tı ama değiştirdi ismini.
-
quote:
Orijinalden alıntı: leblebitozu0
quote:
İsim değiştirmek için dava açarsın çok garip bir isim olduğu kabul edilirse %60 oranında değiştirirler. Sıradan isimlerse %1 şansın var. Boşa dava açma parası vermiş olursun
Tanıdığım birisinin adı murat'tı ama değiştirdi ismini.
murat tur attan rahatsız oluıyorum demiştir hakime :D
-
Nedenler etkili hocam.
Sadece annen ile gidip açabilirsin davayı. -
abi sıkıldım ismim durdu ya ciddiyim beyler şaka maka felan yok dikkat çekme değil durdu böyle isim mi olur yardımı olan herkese teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Reborned
Nedenler etkili hocam.
Sadece annen ile gidip açabilirsin davayı. -
Beyler adam adını girmemiş söylemek de istemiyor büyük ihtimalle cidden garip bir isim.Cidden garip bir ismin varsa ailenle davayı açıp ismini rahatça değiştirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: amateur_pc
Beyler adam adını girmemiş söylemek de istemiyor büyük ihtimalle cidden garip bir isim.Cidden garip bir ismin varsa ailenle davayı açıp ismini rahatça değiştirebilirsin.
durdu ismim durdu -,- -
Nice garip isimler var yine çok garip değil. Ben Mücahiti üniversite bittikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum. -
quote:
Nice garip isimler var yine çok garip değil. Ben Mücahiti üniversite bittikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum.
abi o değil kardeşimin ismi muhittin ya aile bi bozuk isim mevzusunda -
quote:
Nice garip isimler var yine çok garip değil. Ben Mücahiti üniversite bittikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum.
hocam benim de zekai ama kanıksadım artık
Benzer içerikler
- ishale kaç gün rapor verilir
- bademciğe çekirdek kabuğu batması
- bir gecede çok fazla rüya görmek
- cricket çakmak gaz dolumu
- koldan kan alındıktan sonra morarma nasıl geçer
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X