Şimdi Ara

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ-ANKET+ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ-ANKET+ÖNERİ

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2016)
Giriş
  • Bir süre sonra isim değişikliği yapmayı planlıyorum ama karar veremedim bir türlü. İsim değiştirseniz veya çocuğunuz olsaydı anketteki isimlerden veya onlardan farklı olarak ne koyardınız?
    Daha aklımda başka isimler de var ama seçenekler çoğaldıkça karar vermek daha zorlaşıyor, o yüzden yazmadım hepsini.

• Çocuk için 2 isim sünnettir.ilki Muhammed,Ebubekir,Ömer,Osman,Ali olabilir ikincisi aile senin veya eşinin istediği bir isim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Bir süre sonra isim değişikliği yapmayı planlıyorum ama karar veremedim bir türlü. İsim değiştirseniz veya çocuğunuz olsaydı anketteki isimlerden veya onlardan farklı olarak ne koyardınız?
    Daha aklımda başka isimler de var ama seçenekler çoğaldıkça karar vermek daha zorlaşıyor, o yüzden yazmadım hepsini.

Ne seçersen seç Türk ismi seç. Arap ismi kullanma. Emre güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Bir süre sonra isim değişikliği yapmayı planlıyorum ama karar veremedim bir türlü. İsim değiştirseniz veya çocuğunuz olsaydı anketteki isimlerden veya onlardan farklı olarak ne koyardınız?

Ne seçersen seç Türk ismi seç. Arap ismi kullanma. Emre güzel

Ben de öyle düşünüyorum aslında ama Burak ve Fatih Arapça kökenli olsa da hoşuma gidiyor. Diğerleri zaten Türkçe.

• N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Türk isimleri kullan
  • Fikri koy

Aklı fikri bir olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkecan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre olsun adas oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.