Şimdi Ara

Işıldak Aküsü yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde asahi 2288L ışıldak var şarj olmuyordu, aküsünü çıkartıp ölçtüm, bitmiş. Değiştireyim dedim hiç bir yerde bulamadım. 4V 4AH akü, ara ara bulamadım, her yerde 6Vluk olanlar mevcut.

6V luk alıp taksam olmaz.

İnternette 4Vluk 5.5A lik buldum, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum volt değeri aynı olduktan sonra, akım değeri daha fazla olduğu için şarj uzun süre gidebilir. Yanlış mıyım?

UPSlere 7AH yerine 9AH takabiliyorduk.

• Çok farkedeceğini ben de düşünmüyorum. İlk defa duyuyorum bu arada 4V akü olayını...
  • Bende ill defa duyuyorum 4 v akuyu.
    Ama 1-2amperden bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahbozkurt67

Merhaba arkadaşlar. Elimde asahi 2288L ışıldak var şarj olmuyordu, aküsünü çıkartıp ölçtüm, bitmiş. Değiştireyim dedim hiç bir yerde bulamadım. 4V 4AH akü, ara ara bulamadım, her yerde 6Vluk olanlar mevcut.

İnternette 4Vluk 5.5A lik buldum, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum volt değeri aynı olduktan sonra, akım değeri daha fazla olduğu için şarj uzun süre gidebilir. Yanlış mıyım?

Arkadaşım 4 volt değil bence, bendede var sizdeki radyolumu bilmiyorum ,bendeki radyolu ve 6 volt 4ah lik bir aküsü var,piyasadada bol miktarda var bulunabiliyor yani.

• Arkadaşlar voltun amperin ne olduğunu biliyorum çok şükür, zaten kendimde şaşırdığım için sizle paylaştım.

ürünün özellikleri aşağıdaki gibi:
    ASAHI 2288L LEDLİ RADYOLU IŞILDAK
    ASAHI 2288L LEDLİ RADYOLU IŞILDAK Yanma Süresi: 15 Saat (23 LED Masa Lambası) 17 Saat (7 LED fener) 4V 4.0Ah Şarj Edilebilir Akü LED Işık: 23 LED (Masa Lambası) LED Fener: 7 LED FM Radyo %60'a kadar AC enerji tasarrufu Pil ve akü ömrünü uza..

linki de burada:
    http://www.turkticaret.net/Firma/19560/nerden.alsak.online.alisveris.hizmetleri/asahi.2288l.ledli.radyolu.isildak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarzlı Işıldak Arızası
    16 yıl önce açıldı
    Akü şarj acil yardım.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahbozkurt67

Merhaba arkadaşlar. Elimde asahi 2288L ışıldak var şarj olmuyordu, aküsünü çıkartıp ölçtüm, bitmiş. Değiştireyim dedim hiç bir yerde bulamadım. 4V 4AH akü, ara ara bulamadım, her yerde 6Vluk olanlar mevcut.

Baştan led olayını yazmayı unuttunuz heralde, ve yorumlarda ona gelmiş oldu,-boşyok- dostumuzunda belirttiği gibi,zaten gümüzde led olayının geniş bir alanada kullanımınıda görmekteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 18 Eylül 2012; 20:57:25 >
  • bendede aynı ışıldakdan var. 4V 4Ah henüz aküsü bitmedi ama araştırdım en yakın şunu bulabildim.
    http://www.pilburada.com/lightex-lt-43-4v-3-ah-bakimsiz-isildak-akusu-55744u.html

akımı düşük ama iş görür sanırım.
  • 3 tane amperi yüksek kalem yada kalempilin bir büyüğü pili seri bağla ve kullan aynı işi görür ve daha kaliteli olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.