Bugun Atakoy Olimpiyat meydani Isiklarinda aracimla 2 kisi olarak beklemekteyiz Kafam biras dalgin 16 18 yasinda bir sahis arabalarin arasinda yuruyormuscasina bir edala arkadan dolanip benim arkadaki icinde laptop olan cantayi almaya calisti daha oncede 100 150 mt once isiklarda durmustum selpak saticilari suphe cekmeyecek sekilde gecmisti.
Araca arkadan yaklasti biras da dalgin olmama ragmen kapilarim kiltli gittigimden kapiyi zorladi bi iki kere aninda uyandim adami arkadaki "insanlar" sayesinde adami yakaldik arabaya binmeden ewel uzerini aradik uzerinden telsiz bol miktarda bozuk para ve bicak cikti megersem telsiz le irtibat kuruyormus lar tabi once polis karakoluna verdik sonrasini turk polisi halleder umuduyla ins hallediyorlardir Ancak burasi Istanbul siz siz olun kapinizi kiltlemeden arabada gitmeyin.
bazı arabaların mesela renault - megane da olan bir özellik 40 yada 50 tam olarak bilmiyorum geçince otomatik olarak kapı kilitleme özelliği var çok güzel bir özellik bence
quote:
bazı arabaların mesela renault - megane da olan bir özellik 40 yada 50 tam olarak bilmiyorum geçince otomatik olarak kapı kilitleme özelliği var çok güzel bir özellik bence
iyide bu özelliğin ışıklarda ne faydası var ki
Evet ya öyle bir alışkanlığım yoktur ama kapı kilitlemek lazımmış gerçekten.. Şerefsiz çok oldu Türkiyem'de artık..
Bende kapıları kilitliyorum çünkü öyle bir durum olduğunda ya ben onu vururum ya o onu vurur 2 türlüde çok sakat bir durum...Vursan bir türlü vurmasan bir türlü, adamı vurdun diyelim, bi şekilde sicilin lekelendimi ömür boyu gelir senle Allah göstermesin, iyi gene milelt yakalamış...
Arabada mutlaka bıçak filan bulundurun. Gerçi bıçak sakat kanamadan gitme durumu var, damarları parçalıyor, silah olsa bacağına sıkarsın hem içeride de yatmazsın fazla nefsi müdafaa dan ama bıçak sakat...
Bende seneye araba alınca kapıları kilitleyecem
Geçmiş olsun arkadaşım. Sakat günlerde yaşıyoruz valla. Korkarım ki gün gelecek arabanın değil evin kapısını kilitleyip dışarı çıkamayacağız.
En mantıklısı ayağınızın altına ya da sürücü koltuğunun altına koymak çantalarınızı.
Kapıyı kitlerseniz camı indirip alıyorlar bu seferde.
Kilitlemek işe yaramıyor:
Bir arkadaşın eşi pastaneden birşeyler almak için 5 dakikalığına arabasını parkedip 4 lüleri yakıyor. Arabanın koltuğunda veya görünür yerinde hiçbir değerli eşya yok. Derken kız arabasına döndüğünde kelebek camının kırık olduğunu farkediyor. Sonra kapıları açınca arka koltuğun yatırılıp bagajdan birkaç kutu götürüldüğünü farkediyor. Neyseki kutularda çok değerli bir eşya yokmuş.
5 dakika içinde neler oluyor neleeer...
İstanbullu arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama dayımın başından geçenide anlatayım bari
Evinin önünde park halindeki arabasının camını 2 ay gibi bir sürede 3 kere indirdiler. Arabanın içinde de hiçbir şey bırakmamasına rağmen bagajına bakıyorlardı. Notebook bulmak için.
Traji komik belki ama dayım en son cam kırılma olayından sonra arabasının camına "Arabamda hiçbir şey yok.bagajım açık bakabilirsiniz.lütfen camımı kırmayın artık" gibi birşeyler yazmıştı.
İşe de yaradı
Eskiden dükkanın kapısının önüne bi sandalye koydularmı içerde kimse olmadığını anlar girmezlerdi şimdi düştüğümüz durumlara bak.Allah korkusu yok ki millette.
Ayni Arabayi Gecen hafta Guvenligin biras uzagina parkettim Cami Kirip Airbag i calmislar ve torpido gozundeki Telefonu birakmislar Yani istediginiz kadar birsey yok yazin nedenini sorna anladim 1600 eu airbag ve almanyadan geliyor kimsenin elinde yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme