Şimdi Ara

Işık Yolu: Android bulmaca oyunumun kapalı testi için gönüllüler arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Işık Yolu (Light Path) adlı oyunumun Google Play yayını öncesinde farklı Android cihazlarda geri bildirime ihtiyacım var. Bölümleri deneyip kontroller, okunabilirlik ve kayıt sistemi hakkında görüşlerini paylaşabilecek gönüllüler arıyorum. Teknik bilgi gerekmiyor.

Bu sürümde 30 bölüm ve günlük çevrimdışı bulmacalar var. Köy ve yolculuk ekranları ilerlemeyi gösteriyor; isteyenler çevrimiçi Arena'yı da deneyebiliyor. Türkçe desteği bulunuyor. Oyun ücretsiz, test sürümünde reklam veya satın alma yok.

Google incelemesi devam ettiği için kapalı test daveti henüz kullanıma açık değil. İnceleme tamamlanıp bağlantı çalıştığında gönüllülere resmi Google Play üzerinden katılım adımlarını ileteceğim; APK kurmanızı istemiyorum.

Hedefim 15–20 gönüllü. Katıldıktan sonra en az 14 gün testten ayrılmadan, farklı günlerde oyunu oynayıp olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Özellikle ana menünün açılması, bir bölümün tamamlanması ve oyunu kapatıp açınca ilerlemenin korunması hakkında geri bildirim yararlı olur.

İlgilenenler buraya yazabilir. Telefon modeli ve Android sürümü geri bildirim için yeterli başlangıç bilgisi olur. Test listesi için Play hesabı e-postasını gerektiğinde özel mesajla alacağım; lütfen açık yorumlarda e-posta adresi, şifre veya doğrulama kodu paylaşmayın.

Katılan herkese teşekkürler. Test açılınca bu konuyu güncelleyeceğim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.