Şimdi Ara

clash of clans çalışan bir hile var mı? bi bakın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
3
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bildiğiniz çalışan bir clash of clans hack var mı? ben internette bikaç şey indirdim ama olmadı veya beceremedim bana anlatırmısınız lütfennnnnnn çok lazım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash of Clans Çalışan Hilesi Var Mı?

Clash of Clans, dünya çapında milyonlarca oyuncusu olan popüler bir mobil oyundur. Oyuncular, kaynakları toplamak, köylerini inşa etmek ve rakiplerle savaşmak için zaman harcarlar. Ancak bazı oyuncular, oyunu daha hızlı oynamak ve kaynaklarını daha hızlı toplamak için hilelere başvurmayı düşünürler.

Çalışan Clash of Clans Hileleri

Clash of Clans için gerçekten çalışan birkaç hile vardır. Ancak bu hilelerin kullanılması oyunun şartlarına aykırıdır ve hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. İşte bazı yaygın Clash of Clans hileleri:

• Zaman İleri Alma: Oyunun zamanlayıcısını ilerletmek için cihazınızın tarih ve saat ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bu, inşaat süresini ve birlik eğitimini hızlandırır.
    • Taş Hilesi: Ücretli kaynak olan Taşları ücretsiz olarak elde etmenize olanak tanıyan üçüncü taraf uygulamalar veya web siteleri vardır.
    • Zaman Hilesi: Birliklerin eğitimini veya inşaat süresini hızlandırmak için oyun kodunu değiştiren üçüncü taraf yazılımlar vardır.
    • Süre Hilesi: Kalkan süresini uzatarak köyünüzü saldırılara karşı koruyabilirsiniz.
    • Elmas Hilesi: Ücretli kaynak olan Elmasları ücretsiz olarak elde etmenize olanak sağlayan üçüncü taraf araçlar vardır.
    • PC Hilesi: Clash of Clans'ı PC'de oynamak için emülatörler kullanabilirsiniz. Bu, klavye ve fare ile oynamanıza olanak tanır.

Hilelerin Riskleri

Clash of Clans hilelerini kullanmak risklidir. Supercell, hile kullanan hesapları tespit etmek için önlemler almıştır. Hile kullandığınız tespit edilirse, hesabınız kalıcı olarak yasaklanabilir. Ayrıca, üçüncü taraf hile uygulamaları veya web siteleri güvenli olmayabilir ve kişisel bilgilerinizi çalabilir.

Sonuç

Clash of Clans hileleri gerçekten işe yarıyor olsa da, kullanılmamaları önerilir. Hile kullanmak oyunun şartlarına aykırıdır ve hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. Ayrıca, hileler güvenli olmayabilir ve kişisel bilgilerinizi çalabilir. Clash of Clans'ı adil bir şekilde oynamak ve gerçek becerilerinizi geliştirmek daha iyidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var ama yok hem var hem yok ama bence var sence yok sana var bana yok ona buna suna var onlara bunlara şunlara yok yoksa yok varsa var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    kardeşim ciddi bi soru sordum çok cıvıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

kardeşim ciddi bi soru sordum çok cıvıksın.

Sorun çok ciddi kardeş

• bu oyunda online modda hile kesinlikle yok boşuna arama.
  • Hilesi olmayan nadir oyunlardan, boşuna arama.

• yinede saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam lütfen cahiller konuşmasında clash hilesi var xmodgames clash diye ara google dan bulursun. UYGULAMA ROOT İSTİYOR!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında var oyunu offline olarak gösteriyor. ben yapmıştım. Root gerekiyor. Ama online olduğun zaman hile geçersiz oluyor.

• ben bişe buldum ama oyuna 10 lvl olarak başlıyosun herşeyin full 99 999 999 gems var altın iksirde öyle ama o oyunda klan lar yok herkez rütbesiz onu google+ ile giriş yapıp normal oyuna yapabilirmiyim arkadaşlar yardım !!!
  • fenerbahçe1221 F kullanıcısına yanıt
    yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

ben bişe buldum ama oyuna 10 lvl olarak başlıyosun herşeyin full 99 999 999 gems var altın iksirde öyle ama o oyunda klan lar yok herkez rütbesiz onu google+ ile giriş yapıp normal oyuna yapabilirmiyim arkadaşlar yardım !!!

o private server oluyor yapamazsın
    normal oyun için bir tek xmodgames var
  • xmod gamesi bilgisayara kurabilirmiyim? clash of clansı hem tablette hem bluestackla oynuyorum.Bilgisayara nasıl kurcam xmodgamesi?
  • fenerbahçe1221 F kullanıcısına yanıt
    bi video buldum ama tam bilmiyorum izlemeni tavsiye ederim
    https://www.youtube.com/watch?v=4Uo5TJK0aWo
  • quote:

Orijinalden alıntı: lguserben

Hocam lütfen cahiller konuşmasında clash hilesi var xmodgames clash diye ara google dan bulursun. UYGULAMA ROOT İSTİYOR!!!

Asıl sen cahil cahil konuşma.Senin dediğin yöntem offline yöntem,online modda işe yaramaz ve kendi kendine oynarsın,kendin çal kendin oyna hesabı.
  • http://ehlihile.blogspot.com.tr/2013/12/clash-of-clans-hileleri.html?m=1
    İşte kanıt pc den gerçekten anlayan veya hile bilen biri bana ulaşSın mesaj atın tel no atıyım whawhatsap tan konuşurız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hllfkr. -- 30 Mart 2015; 22:50:19 >
  • Clash of Clans kendi server'ını kullandığı için hile zor gibi görünmemektedir ama daha alternatif yöntemler bulunmakta. Bunlardan bir tanesi de şu linkte yazıyor ben kullanıyorum şahsen işe yarıyor. CLASH OF CLANS YEŞİL TAŞ KAZANMA (Resimli Anlatım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsavas

Clash of Clans kendi server'ını kullandığı için hile zor gibi görünmemektedir ama daha alternatif yöntemler bulunmakta. Bunlardan bir tanesi de şu linkte yazıyor ben kullanıyorum şahsen işe yarıyor. CLASH OF CLANS YEŞİL TAŞ KAZANMA (Resimli Anlatım)

Hocam bunlada çok uzun sürüyor bi oyun indiriyo 0.3 dolar veriyo birikmiyo faha kısa yolu var mı bide feature points daha çok para veriyo diyolar

• 1 haftada 8 Dolar'a kadar ulaştım ben 12$ olduğu zaman 1200 yeşil taş alacam oyunda

CLASH OF CLANS YEŞİL TAŞ KAZANMA (Resimli Anlatım)
  • Arkadaslar clash of clans ın bilindik bilesi yoktur.supercell tüm açıkları kapatmıştır.Ama farklı yöntemlerle hilesi taş almak mümkün.Aşağıda anlatcağım yöntem basit bir programla para kazanıp o parayla taş almak.
    evet arkadaşlar..

1) İlk olarak google playe girin WHAFF REWARD programını İndirin.
    2) Ardından uygulamayı açınca sağ üstte logine tıklayın ve facebook hesabınızdan giriş yapın.
    3) Sonra sizden kod girmenizi isteyecek. Oraya BN68648 kodunu girin ve OK diyin.
    4) Bu kod sayesinde size 10,00$ Amerikan doları verecek.
    5) Ardından oradaki uygulamaları indirerek dolarlarınızı artırın.
    6) 10 dolar olduğunda bunu google play hesabınıza aktarın ve 22 tl değerinde 1200 taş alabilirsiniz.
    7) Ben bu sayede 5 inşaatcımıda aldım. Hepinize iyi forumlar. Clash'a Devam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.