Şimdi Ara

IŞİDE KATILAN 2 YABANCI KIZ(SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şaşırtıcı ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

IŞİDE KATILAN 2 YABANCI KIZ(SSLİ)

• otoban olmuşlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

otoban olmuşlardır

birii suan ölü biri de kayıp
  • Ben böyle bir mağara görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

otoban olmuşlardır

o ne demek
  • Kızlar müslümanlığı seçmiş ne güzel işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

Onlar boşnak bizden daha ıslama bağlılar normaldir

doğru boşnak asıllılar fakat viyanadan kalkıp gidiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de öldü.

Araştırmadım ama gerçek olduğunu sanmıyorum. Köle olarak alınıp satılan ve senaryoyla medyada "IŞİD'e katılan kızlar" diye gösterilen kişiler olduklarını düşünüyorum. Küçüklükten alınıp yetiştiriliyor bunlar. Hepsi birer proje ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

İkisi de öldü.

Araştırmadım ama gerçek olduğunu sanmıyorum. Köle olarak alınıp satılan ve senaryoyla medyada "IŞİD'e katılan kızlar" diye gösterilen kişiler olduklarını düşünüyorum. Küçüklükten alınıp yetiştiriliyor bunlar. Hepsi birer proje ürünü.

Ne küçüklüğü hocam ışid 4 senedir çalısıyor zaten abd kaynaklarının vermiş olduğu bir bilgi ışid şuana hiçbir açık kadını kullandığını ben görmedim bunu yapmaları davalarına hakaret olur ışiddeki sosyal zeka muazzam propaganda konusunda josef goebbelsi geçtiler fakat bu bir propaganda değil
  • Hala işidi müslüman sananlar var. Gerçek Müslümanlık bu değil Allah helak etsin kim Can'a kıyıyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

quote:

İkisi de öldü.

Ne küçüklüğü hocam ışid 4 senedir çalısıyor zaten abd kaynaklarının vermiş olduğu bir bilgi ışid şuana hiçbir açık kadını kullandığını ben görmedim bunu yapmaları davalarına hakaret olur ışiddeki sosyal zeka muazzam propaganda konusunda josef goebbelsi geçtiler fakat bu bir propaganda değil

IŞİD adı son birkaç senede duyulmaya başladı, doğru. Ama onların bir anda mı ortaya çıktığını sanıyorsun? Bunun yıllar süren altyapı, hazırlık aşamaları var. IŞİD'i besleyen Rusya zaten. Silahlarını kendileri mi üretiyorlar sanki? vs. vs.

Küçük çaplı düşünmeyin, büyük bakın. IŞİD ortaya sadece kendi kendine çıkmadı, yaratıldı. Ortadoğu'daki karışıklıktan kimlerin kârlı çıktığına bakarsan işin perde arkasını da tahmin edebilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

quote:

İkisi de öldü.

IŞİD adı son birkaç senede duyulmaya başladı, doğru. Ama onların bir anda mı ortaya çıktığını sanıyorsun? Bunun yıllar süren altyapı, hazırlık aşamaları var. IŞİD'i besleyen Rusya zaten. Silahlarını kendileri mi üretiyorlar sanki? vs. vs.

Küçük çaplı düşünmeyin, büyük bakın. IŞİD ortaya sadece kendi kendine çıkmadı, yaratıldı. Ortadoğu'daki karışıklıktan kimlerin kârlı çıktığına bakarsan işin perde arkasını da tahmin edebilirsin.

Hocam el-kaide altyapısıdan hareketle zerkavinin bıraktığı ideoloji ile ileriyor keza bu 2006 ya yani 10sene öncesine, son olarakta abd nin ıraktan cekilmesiyle başlıyor silahları rusyanın vermediği ortada rusya esed yanlısı esed işidle savaşıyor abd ypgye silah veriyor rusya-esed-iran rejimini vurması için ışidde onları vuruyor diğer yandan muhalif güçler ahurur sam özgür suriye ordusu gibi ordular ışide karşı savasıyor bu silahları müslüman ülkeler veriyor fakat ışide silah destiğini alenen bir ülkenin sağlanıdığı düşünmüyorum kendi finans güçüyle kaçak yollarla silah ve mühimmat alıyorlar asıl büyük silahları ise abd nin ırakta cekilmeden bırakmıs olduğu silahlar

• nasıl öldüklerini hayal ediyorumda ... off kalktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

nasıl öldüklerini hayal ediyorumda ... off kalktı

hocam orda bunlardan bol var senide gönderelim suriyeye
  • Gerçek İslam bu değil ilkte kalktı sonra derste olduğumu hatırladım indi

• İslam'a bağlı olup ışid'e katılmak....

Bilemiyorum altan
  • herkes anlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

herkes anlamaz

Anladım ama
  • Sıkıntı tokmaksa bana da katılabilirlerdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.