Şimdi Ara

IŞİD İstanbul'da (Hadi Hayırlı Olsun...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) adlı örgütün bayrağı İstanbul'da yeni açılan bir mağazada tişört olarak satılmaya başlandı. Yurt gazetesinin haberine göre; islami Giyim adıyla Bağcılar'da açılan mağazada, IŞİD'in bayrağının basıldığı tişörtler yanında sadece şeriata uygun bayan elbiseleri ve çarşaflar satılıyor. Şeriatçı gösterilerde kullanılan bayrak ve flamaların da satışa sunulduğu mağazanın dış cephesinde Ahzab Suresi'nin Türkçe meali yer alıyor. Mağazanın adı dışında satılan ürünlerde yer alan tüm yazılar ise Arapça.

PEYGAMBER MÜHRÜ

Bağcıların en işlek caddelerinden birine bakan mağaza görenleri şaşırtıyor. Muhafazakar nüfusun yoğun olduğu ilçede IŞİD bayrağının bulunduğu tişörtler "Peygamber Efendimizin mührü" diye tanıtılarak satılıyor. Bilindiği gibi Irak ve Suriye'de cihat adına vahşi katliamlara imza atan şeriatçı çete. bayrağında Peygamber mührü bulunduğu için koydukları kurallara uymayanları kafir kabul ederdek infaz ediyor.

HEDEF KİTLE VAROŞLARDA

30 Mart yerel seçimleri öncesi Saadet Partisi'nin seçim bürosu olarak kullandığı dükkana açılan IŞİD mağazasının Esenler. Esenyurt, Güngören, Bahçelievler, Kaynarca, Pendik, Ümraniye gibi ilçelerde de açılacağı öğrenildi.

Şimdilik sadece kadınlara hizmet sunan mağazada IŞİD'in Musul'da koyduğu kurallara uygun giysiler satılıyor. Vitrinde duran mankene giydirilmiş çarşaf sadece gözler gözükecek şekilde dizayn edilmiş.

Mağazada satılan tişörtlerin her birinde ayrı ayet ve sözler Arapça olarak yeralıyor.

'BUNUNLA TUVALETE GİDİLİR Mİ?'

Özellikle muhafazakar kesimin ilgisini çeken mağazaya gelenlerin en fazla yönelttiği soru "Üzerinde ayet ve Peygamber mührü olan bu giysilerle tuvalete girilebilir mi?" sorusu oluyor.

Kaynak
    Kaynak 2

Siz de hala barış süreci falan deyin. Birileri neden acaba ışid'e askeri müdahale yapılmasını istemiyor?

• Buna hala göz mü yumuyor belediye?
    Kandırabildikleri kesime terörist simgesini peygamber mührü diye yutturmak nedir? Kimse Allahu Ekber diyip kafa kesen canilere birşey de demiyor. Dahası bu zihniyeti destekleyenler var.
    Tüm bunları gördükçe, bütün bunlara İslam denildikçe ben utanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar "Bez parçası" olarak nitelendirilen bayrak bugün mitinglerde veya gösterilerde hiç müdahale olmadan dalgalanabiliyorsa haktır.
  • Eminim İstanbul'a tişört satmak için gelmemişlerdir. Kesin bir amaçları var. Sınırımızda kafa kesen adamları devlet İstanbula nasıl sokabiliyor ? Bu kadar aptal olamazlar. Bu adamlar İstanbul'da örgütlenirse vay halimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Eminim İstanbul'a tişört satmak için gelmemişlerdir. Kesin bir amaçları var. Sınırımızda kafa kesen adamları devlet İstanbula nasıl sokabiliyor ? Bu kadar aptal olamazlar. Bu adamlar İstanbul'da örgütlenirse vay halimize.

Birileri neden acaba ışid'e askeri müdahale yapılmasını istemiyor?

Acaba istemeyen kim? Bir düşünün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Eminim İstanbul'a tişört satmak için gelmemişlerdir. Kesin bir amaçları var. Sınırımızda kafa kesen adamları devlet İstanbula nasıl sokabiliyor ? Bu kadar aptal olamazlar. Bu adamlar İstanbul'da örgütlenirse vay halimize.

Hocam biliyorum da şimdi ak trollerin hedefi olmak istemiyorum.
    Yoksa tır tır silah taşındığını bilmeyen yok herhalde.
  • quote:

quote:

quote:

Bloklar geçersin hocam. Blokladığım insan sayısının haddi hesabı yok. Tartışmıyoruz artık.

Neyi savunduklarını çok iyi biliyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülke yol geçen hani gelen giriyor güvenlik 0 yarin başa bela bunlar. Vize uygulamasına geçmek lazim artık elini sallayan girmesin bu topraklara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışid ile aynı kafada olan ağır müslümanları toplasalarda gitseler burdan
    akp ne yapacaktı başka bop için çalışan ışide para toplayan yerleri mi kapatacak ?
  • "Bir sonraki hedefimiz İstanbul. Orayı da ele geçireceğiz." diye açıklama yapmıştı ışid geçenlerde. Vay halimize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafadaki millete IŞİD az bile!
    Hizbullahın domuz bağlarını hatırlayan var mı? TC'nin her tarafından ölüler çıkartmıştı polis.
    Yakında ülkenin sağından solundan gövdesiz başlar toplanmaya başlarlar artık.
    Siyasetçilerimiz 1000. ölenden sonra demeci bastırırlar, " Ahhhh, çok safmışız çokkk " derler.
    Millet gelecek seçimde de onlara oyunu bastırır!
    Nelere dayanıyor bu ülke yaa, bazen dayanıklılığına cidden çok şaşırıyorum!
  • 28 Şubat bitti ama 28 Şubat uzantılı haberler bitmedi gitti. Gerçi bu tip haberler de bi nevi afyon, ihtiyacı olanlar var, içindeki nefreti kusup tatmin olma fırsatı veriyor, çok görmemeli. İyi eğlenmeler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

28 Şubat bitti ama 28 Şubat uzantılı haberler bitmedi gitti. Gerçi bu tip haberler de bi nevi afyon, ihtiyacı olanlar var, içindeki nefreti kusup tatmin olma fırsatı veriyor, çok görmemeli. İyi eğlenmeler...

28 Şubat'la ne alakası var. Türkiye'de zaten bir sürü islami giyim mağazası var, kimse ses ediyor mu? sınırın 50 km ilersinde kafa kesen adamlar gelmiş İstanbul'a mağaza açmış.

He 28 Şubat.
  • quote:

quote:

quote:

Birileri neden acaba Işid'e operasyon yapılmasını istemiyor ben de çok merak ettim. MİT'in ses kayıtlarını piyasaya süren hainler istemiyor olmasın yoksa? Orada hakan fidan, ahmet davutoğlu "Işid rejimle ortak çalışıyor, oraya girersek uluslararası alanda bizi haklı gösterecek bir neden bulmamız lazım, gerekirse oraya 3-5 adam gönderir boş arazilerimize füze attırır gerekçe üretiriz gerekçe üretme sıkıntı yok derken Işid'e operasyon yapma amacında olan bu adamlar değil miydi? Neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu? Yok neymiş tır tır Işid'e silah taşınıyormuş. Bırakın artık şu sözcü ve türevleri olan gazeteleri okumayı. O silahlar bir kere ÖSO yani özgür suriye ordusuna gidiyordu. Zamanında esad ve ailesi pkk militanlarını beka vadisinde eğitmedi mi? Onlara silah ve mühimmat desteği vermedi mi? Şimdi de ak parti hükumeti onların muhaliflerine destek veriyor. Atın intikamı hesabı. Bundan rahatsız olan varsa gitsin sevgili esetciklerinin yanına koşsun. Hatta eset sözde seçimi kazanınca "koyduk mu" capsi paylaşanlar da oraya gitsin. Te Allah'ım ya.

Forumda birazcık bazı şeyleri sorgulayan insan sayısı %0 mertebelerinde arkadaş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 24 Haziran 2014; 22:34:10 >

• Senin sorgula(ya)madığın kesin. Bir kere operasyon, daha doğrusu savaş ışid le değil Esad la yapılmak isteniyordu. Işid gibi lanetli bir terör örgütüne operasyon düzenlemek için ne bahanesi aranacak? Işid in resmiyeti mi var? Halkı mı var, bayrağı mı var? İstediğin zaman gider vurursun kimse de bişey demez, hatta ayakta alkışlar. Üstelik bu, İslam ın dünyadaki imajını düzeltmek için de büyük bir şanstır.

Tırlardaki silahlar El-kaide ve ışid e gitmiyorsa niçin hükümet yetkilileri bu örgütlere terörist demiyor. Diyemez, çünkü mehzep kardeşi onlar. Ayrıca o kadar silah sevkiyatı yaptığı örgütlere sonra dan terörist derse teröre verdiği destek apaçık meydana çıkar.

Olm hiçbirşeyden haberiniz yok la sizin. Bir de sorgulamaktan bahsetmezler mi!

• arkadaşa haber vereyimde bana da bir tane alsın
  • Diyanet ne işe yarıyor acaba. Çıksın açıklama yapsın, prim vermeyin desin. Gerçi yaptılar mı bilmiyorum ama zaten bu basit bi olay değil, gerekirse camilere afiş asılsın, tv'de yayın yapılsın. Bu ne be doğunun terörü ile uğraşırken bi de mezhep terörü ile mi yaşayacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Senin sorgula(ya)madığın kesin. Bir kere operasyon, daha doğrusu savaş ışid le değil Esad la yapılmak isteniyordu. Işid gibi lanetli bir terör örgütüne operasyon düzenlemek için ne bahanesi aranacak? Işid in resmiyeti mi var? Halkı mı var, bayrağı mı var? İstediğin zaman gider vurursun kimse de bişey demez, hatta ayakta alkışlar. Üstelik bu, İslam ın dünyadaki imajını düzeltmek için de büyük bir şanstır.

Tırlardaki silahlar El-kaide ve ışid e gitmiyorsa niçin hükümet yetkilileri bu örgütlere terörist demiyor. Diyemez, çünkü mehzep kardeşi onlar. Ayrıca o kadar silah sevkiyatı yaptığı örgütlere sonra dan terörist derse teröre verdiği destek apaçık meydana çıkar.

Maaşlı çalışan onlar. Bloklayın geçin.

Cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Diyanet ne işe yarıyor acaba. Çıksın açıklama yapsın, prim vermeyin desin. Gerçi yaptılar mı bilmiyorum ama zaten bu basit bi olay değil, gerekirse camilere afiş asılsın, tv'de yayın yapılsın. Bu ne be doğunun terörü ile uğraşırken bi de mezhep terörü ile mi yaşayacağız ?

Abi yanlış anlamayın kötü niyetle yazmıyorum ama diyanettekilere bir bakar mısınız?

Memlekette doğru düzgün din adamı kaç tane kaldı?

Memlekette ne din adamı bıraktılar ne de din eğitimi!

Bu toplumu bu saatten sonra düzeltecek olan şey halkın devrimidir. O tarih te yakındır.

Bu klavyelist akpliler boşuna çabalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

Senin sorgula(ya)madığın kesin. Bir kere operasyon, daha doğrusu savaş ışid le değil Esad la yapılmak isteniyordu. Işid gibi lanetli bir terör örgütüne operasyon düzenlemek için ne bahanesi aranacak? Işid in resmiyeti mi var? Halkı mı var, bayrağı mı var? İstediğin zaman gider vurursun kimse de bişey demez, hatta ayakta alkışlar. Üstelik bu, İslam ın dünyadaki imajını düzeltmek için de büyük bir şanstır.

Yav he he kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan. O ses kaydını kulaklarınla tekrardan dinle operasyonun kime yapıldığını anlarsın. Hem sanki bugün biz musul ve kerküğe girip ışidin kafasını ezsek, zamanında oraları elden çıkaranlar bu operasyona okey verecek. Bırak ya.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.