Şimdi Ara

IŞİD'ci zannedip dövdüler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okmeydanı’nda sakallı bir kişi, iddiaya göre IŞİD taraftarı olduğu gerekçesiyle darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Okmeydanı Fatma Girik Parkı civarında dolaşan sakallı ve sarıklı Muhammed Burak Sezer adlı kişi, IŞİD yanlısı olduğu iddiasıyla gençlerin saldırısına uğradı. Parkta tekme tokat dövülen şahıs koşarak canını kurtarmaya çalıştı. Bu sırada olayı gören vatandaşlar 155’i arayarak bir polisin darp edildiğini ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi zırhlı araçlarla park çevresine geldi. Yaralı şahsı Piyalepaşa Bulvarı üzerinde bulan polis ekipleri olay yerine ambulans çağırdı.

Muhammed Burak Sezer, basın mensuplarının soruları üzerine “Normalde bizi de IŞİD zannediyorlar. Bu beyaz sarık, Hakk’ı batıldan ayıran sarık. Onlar bilmiyorlar. Ben İstanbul’da doğdum, büyüdüm. Bu mahalleye ilk defa geliyorum. Yürümeye, gezmeye geldim” diye konuştu. Dövülen şahıs Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 19 Mart 2015; 11:39:26 >

• Kim dövmüş onuda söyleseler? İstedikleri an kameralardan görürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakallı,türbanlı birini görünce vahşileşen modern,medeniler.
  • Bunu da elinde güç olmadan yapıyor bunlar. Devamını tahmin edin artık.
  • Sanki darp edeni görmüş de olay anı ordaymış gibi atıp tutmaya başlamış malum tayfa. Döveninde alnında yazıyordu zaten ne olduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Sakallı,türbanlı birini görünce vahşileşen modern,medeniler.

Sivas katliamını savunan sözde müslümanlar da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olayla ilgili bilgilerin yüzde doksanı yok.
    İnsanlara bu kadar zulm edip, mağdur ayaklarına yatmak sözde müslümanların tipik özelliği oldu artık.
    Ben şiddeti savunmam. Olayda bilgi eksikliği var ve butadaki hikayr buram buram maniplasyon ve provakasyon kokuyor.

• ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyaseti destekleyenler bu gibi olayların baş sorumlularıdır.
    Topluma ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyaset egemen olursa toplumda sürekli kavga olur.
    Birileri sakallı diye dayak yer, diğeri küpeli diye dayak yer diğeri saçı uzun diye dayak ver vs vs vs bu işin sonu gelmez.
    Siz ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyaseti destekleyenler olarak konuşmaya hakkınız yok.
    Siz sizin gibi birisine fenalık geldiğinde kızıyorsunuz, sizin gibi olmayan birisinine fenalık geldiğinde umursamıyorsunuz.
    Ben her türlü suça karşıyım, darp da bir suçtur. Kim bir başkasını darp ederse yakalanmalı ve cezasını çekmelidir.
    Kim herhangi bir suç işlerse cezasını çekmelidir. Şiddet vs hiç bir şeyin çözümü değildir, sadece var olan sorunu daha da büyütür.
    Öyle suçluyu başka yerde aramayın suçlu bizzat sizsiniz.
    Belki ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyasetin ne kadar kötü bir şey olduğunu bir gün anlarsınız.

• iki taraftan da hazmetmem yesinler birbirlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

https://twitter.com/Okmeydaniii/status/578213102677831680
    https://twitter.com/Okmeydaniii/status/578216731325378560

Sakallı cübbeli tipleri hiç sevmem ama bu dövülmelerini gerektirmiyor. Ayrıca şu şiddet yanlısı, silahlı devrimi savunan sosyalistlere de gıcık oluyorum ha. Adamlar silahla devrim yapacaklarını sanıyorlar. Her hareketleri sorunlu ya. Bir keresinde de market soyup halka dağıttık diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

https://twitter.com/Okmeydaniii/status/578213102677831680
    https://twitter.com/Okmeydaniii/status/578216731325378560

Sakallı cübbeli tipleri hiç sevmem ama bu dövülmelerini gerektirmiyor. Ayrıca şu şiddet yanlısı, silahlı devrimi savunan sosyalistlere de gıcık oluyorum ha. Adamlar silahla devrim yapacaklarını sanıyorlar. Her hareketleri sorunlu ya. Bir keresinde de market soyup halka dağıttık diyorlardı.

O bahsini ettiğin kişiler bildiğin terörist.

• Hak etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Hak etmiş.

Kaşıntı tuttu anlaşılan
    Şimdi birileri Madımaktakilerde hak etmişti derse ne diyeceksin?
    Saygı karşılıklıdır bunu unutma.
  • Dövenler kimmiş, Mustafa Kemalin askerleriyiz diye slogan atan 80-100 kişilik grup mu? Adamın üzerine de işemişler mi? Yoksa sakalını mı yolmuşlar?
  • quote:

Hak etmiş.

Hak etmiş miş. Ulan sonra zırlıyorsunuz sözde oruç tutmuyoruz diye bizi dövüyorlar mış felan filan.
  • IŞID'i destekleyen , IŞID'e para, militan vs arayan biriyse dayağı hak etmiş. Ama eğer haksız yere sıradan bir insansa öldüresiye dövülmesi pek doğru değil.

• quote:

quote:

Hak etmiş.

Kaşıntı tuttu anlaşılan

Adam yakmayla dövmeyi bir mi tutuyorsun? Azıcık hırpalamışlar işte adamı kendine gelmiştir
  • Sorgusuz sualsiz, suçu olmayan birine linç girişimi insanlık dışı harekettir. Kılık kıyafeti nedeniyle insana böyle davranamazsın. Demokrasi ve özgürlükten bahsedenlere söylüyorum bunu.
  • quote:

quote:

quote:

Hak etmiş.

Kaşıntı tuttu anlaşılan

Adam yakmayla dövmeyi bir mi tutuyorsun? Azıcık hırpalamışlar işte adamı kendine gelmiştir

Mesele adam yakma veya dövme değilki.
    Konu sadece kıyafeti yüzünden dayak yiyen bir vatandaş.
    Böyle devam ederse iki taraf birbirine kan davası güdecek neredeyse.
    Yorum yaparken özellikle kavga çıkarmak için ortaya pas açıyorsun.
    Sonrada voleyi kim vuracak diye beklemeye geçiyorsun.
    Sanırım sana verilen görev provokasyon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.