Şimdi Ara

İŞİD ALLAHA MEYDAN OKUDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rakkanın çevresinin kuşatılması ve rakkanın her an ele geçirilmesi an meselesi rakka imamlarından ebu rahman şu açıklmayı yaptı

sözlerine her zaman besmeleyle başlayan kişi bu sefer lanet olsun diyerek başladı

"Biz allah için savaşıyoruz ancak allah bizi yarı yolda bırakıyor gücümüz zayıfladı yenilgilerimiz arttı eğer allah bizi yarı yolda bırakıyorsa bilsinki saf değiştirip müslümanların kökünü kurutmamız çok kolaydır ayrıca gün gelir allaha bunun hesabını sorarız.Ramazan ayı sebebiyle daha çok müslüman ölecek"

diye açıklama yaptı bunlar insanmıdır değilmidir ben anlamadım nasıl hesap soracaklar merak ettim doğrusu

akpliler ayran içip saçmalıyor işidciler ne içiçyor ham petrolmü acep ?

• Işid Allah düşmanı bir örgüt tamam ama, Kaynak niye vermiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fistful of Dollars -- 31 Mayıs 2016; 20:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen akpli değilmiydin hacı niye açtın bu başlığı hayır sizinkilerde yeni bir peygamber yaratmadınız mı... Hani level olarak bi seviye düşüksünüz eminim başkanlık gelsin level atlayacaksınız..
  • Ne bileyim yani, ne diyeceğsin, ne diyeceğine, diyip diyemeyeceğine, hiç bişeyine, deye ne div div igg, kimse kimseye dinler, ne bişey anlatadilirsin, ne dinleyen oluğg

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Sen akpli değilmiydin hacı niye açtın bu başlığı hayır sizinkilerde yeni bir peygamber yaratmadınız mı... Hani level olarak bi seviye düşüksünüz eminim başkanlık gelsin level atlayacaksınız..

ben asla akpli değilim sakın ha bi daha deme bana bunu ben forumda akplilere ateş püskürüyorum dalgamı geçiyon sen birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

Işid Allah düşmanı bir örgüt tamam ama, Kaynak niye vermiyorsun

kaynak verdik ya ebu rahman rakka imamı git inanmıyorsan bul ve sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Ne bileyim yani, ne diyeceğsin, ne diyeceğine, diyip diyemeyeceğine, hiç bişeyine, deye ne div div igg, kimse kimseye dinler, ne bişey anlatadilirsin, ne dinleyen oluğg

sarhoş kafayla foruma girme çok belli oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

quote:

Lazkiye'de yaşıyorum buradaki sitelerde dediğin şekilde bir haber bulamadım.

•  İŞİD ALLAHA MEYDAN OKUDU

İşid Bop projesi için kurulmuş israil için çalışan beyinsiz malAK kesimin desteklediği silahlı terör örgütüdür.
  • Kaynak belirtmemişsin.
    Böyle bir söz etse anında kafasını keserlerdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.