Şimdi Ara

ISI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPEED FANDAN BİR SS ALDIM DEĞERLER NORMALMİ ? BİLGİSAYAR BOŞTA ŞUANDA
     ISI PROBLEMİ

• quote:

Orijinalden alıntı: pxxdanger

SPEED FANDAN BİR SS ALDIM DEĞERLER NORMALMİ ? BİLGİSAYAR BOŞTA ŞUANDA
     ISI PROBLEMİ

İşlemciniz sıcaktan eriyecek. Bilgisayarı kullandığınız yer havasız ve nemli mi? Bilgisayarınızın bakımlarını en son ne zaman yaptınız? Bilgisayarınızda virüs var mı?

• quote:

SPEED FANDAN BİR SS ALDIM DEĞERLER NORMALMİ ? BİLGİSAYAR BOŞTA ŞUANDA
     ISI PROBLEMİ

Değerlerin güzel durumda 5-10 derece hariç.

GPU oyun esnasında veya yükte 90 derecelere kadar görebilir
    Cpu ise 80 e kadar çıkar.CPU2 çekirdek ısısıdır onu öneme alma sen.
    Harddiskte normal sıcaklıklarında hemen hemen

Önerim TERMAL macun yenilemesi ve TOZ alma işlemi yapman olacaktır ileriye yönelik uzun ömüre nazaran.

• melihbenzze kullanıcısına yanıt
    BİLGİSAYAR TERTEMİZ AMD FX 4100 3.6 GHZ İŞLEMCİM VAR 550 WOLT PSU VAR ISIDAN KENDİNİ KAPATIYOR :(
  • MPower Huso kullanıcısına yanıt
    ESKİDEN SİSTEM BOŞTA İKEN 19 C olduĞUNU BİLE GÖRDÜM CPU FANIM YETERSİZ SANIRIM AMD LERDE BU SORUN BAŞA BELA
  • quote:

BİLGİSAYAR TERTEMİZ AMD FX 4100 3.6 GHZ İŞLEMCİM VAR 550 WOLT PSU VAR ISIDAN KENDİNİ KAPATIYOR :(

550 wolt değil watt'dır ( yani güç ) Standart türkiye şebekesinde tüm cihazlar 220 volt 50 hz gerilimde çalışırlar.

Termal macun yenilemesi yapıp tekrar sonuçları gözden geçiriniz.
  • quote:

Arkadaş normal demiş ama bana hiç normal gelmedi. Overclock yok, oyun açık değil. Sistem boşta ve bu ısı var. Bunun neresi normal, neresi 5-10 derece. Normal sistem boşta ısısı maksimum 60 derecedir. Ammaaan çekirdek önemli değil demek olmaz. İşlemcinin en önemli yerlerinden biri çekirdek.

Bilgisayarınıza virüs taraması yapın, fanların tozunu bir daha alın ne olur ne olmaz, termal macununuzu yenileyin, gerekirse soğutmayı güçlendirmek için ek bir fan ekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VRM SICAKLIK SORUNU ?
    14 yıl önce açıldı
    BUZDOLABI AŞIRI SOĞUTMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Soğutma suyu seviyesi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbenzze

quote:

Arkadaş normal demiş ama bana hiç normal gelmedi. Overclock yok, oyun açık değil. Sistem boşta ve bu ısı var. Bunun neresi normal, neresi 5-10 derece. Normal sistem boşta ısısı maksimum 60 derecedir. Ammaaan çekirdek önemli değil demek olmaz. İşlemcinin en önemli yerlerinden biri çekirdek.

Bilgisayarınıza virüs taraması yapın, fanların tozunu bir daha alın ne olur ne olmaz, termal macununuzu yenileyin, gerekirse soğutmayı güçlendirmek için ek bir fan ekleyin.

eee peki sıkıntın ne o halde ? 60 derecenin altında zaten.Benim sistemim P4 ısınanlar arasında 1. ligi getirir bunu herkez bilir.Yüksek sıcaklıklarda çalışır.

Ammaaann diye bişeyde demedim

Termal macun uygulaması senden ykalaşık 4 dakika önce önerdim zaten farkındaysan ...

( bana karşı bir bilgilendirme söyleyecegin bir yorum vs var ise özel mesaj at konu kirlenmesin )

• ISI GERCEKTEN FAZLA BOŞTA İKEN 50 DERECE NEDİR 20-30 ANCA OLMALI Kİ ÖNCEDEN ÖYLEYDİ PC Yİ TOPLADIKTAN 2 AY SONRA BU SORUN OLDU ACİL İŞLEMCİ SOGUTUCU LAZIM SANIRIM
  • quote:

ISI GERCEKTEN FAZLA BOŞTA İKEN 50 DERECE NEDİR 20-30 ANCA OLMALI Kİ ÖNCEDEN ÖYLEYDİ PC Yİ TOPLADIKTAN 2 AY SONRA BU SORUN OLDU ACİL İŞLEMCİ SOGUTUCU LAZIM SANIRIM

Olay en başından hatalı

SİSTEM BOŞTA İKEN diyorsun demekki boşta değil .
    CHROME ACIK SADECE ? ARKAPLANDA PROGRAM OYUN GİBİ CPU HARCAYAN PROGRAM YOK :)
  • pxxdanger P kullanıcısına yanıt
    İşlemci ve ram kullanım durumları nedir ? ...
    GPU VE CPU ISINIYOR ZATEN BOŞTAYKEN GAYET İYİ DURUMLARI CRYSİS 3 VB OYUNLARA GİRİNCE 80 C Yİ BULUYOR BAZEN 85 90 A KADAR GELİP KENDINI KAPATTIGIDA OLDU MACUNMU KURUDU BİLEMİYORUM ACIP BAKMAKTA RİSKLİ İŞ TAKAMAM FALAN
  • quote:

GPU VE CPU ISINIYOR ZATEN BOŞTAYKEN GAYET İYİ DURUMLARI CRYSİS 3 VB OYUNLARA GİRİNCE 80 C Yİ BULUYOR BAZEN 85 90 A KADAR GELİP KENDINI KAPATTIGIDA OLDU MACUNMU KURUDU BİLEMİYORUM ACIP BAKMAKTA RİSKLİ İŞ TAKAMAM FALAN

EN ilk yorumda belirttim zaten.Termal macun yenilemesi yazıp sorunu tekrar dile getir diye.İşlemleri yapmadan sonuç araman mantıksız.

İşlemci olarak biraz zor gelebilir korkma yavaş ve sakin hareket et
    Gpu ise stock sa zaten çok kolay 2 adet sogutucunun üstünde pim var.Arkasını çevir onları kenarından sıkarak ters yöne it onlar çıkıcatır zaten.

Termal macunu çok sürme.İşlemcinin etrafına sürülmesin.Ve işlemcinin bacaklarına dokunma üzerindeki statik elektrik ona geçicektir.Kendine bir ESD bileklik üretip daha sağlıklı iş yapabilirsin.

yarın macun alıcam denerim artık biosdan ayarlara bakıyordum gpu C si durmadan arttı ve 80 e geldiğinde kapandı pc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.