Şimdi Ara

İşi bitirme tıkanıklığı (Lack of Execution)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son zamanlarda aşırı olmak şartıyla genelde karşılaştığım bir durum hakkında önerilerinizi rica ediyorum. Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse bazen bir yapıyorum rakipsiz, kimsenin yapamayacağı, hatta yapmaya cesaret edemeyeceği şeyler yapıyorum. Bu durumlarla bağlantılı normal hayatta herkesin normal yaptığı formal olan konularda takılıyorum ve çok basit bir durumdan çıkamıyorum. Çok basit durumdan çıkamadığım içinde o kimsenin yapamadığı durumla birleştirip bir sonuca ulaşamıyorum. Atılım yapamıyorum. Bir işi yaparsınız da ufak bir yerde bir türlü olmaz ya aynen o şekil.
    Durum böyle olunca da normalde yapaktan çok zevk aldığınız şeylerde bile resmen kal geliyor ve yapamıyorsunuz. İstesenizde yapamıyorsunuz, yapmak istesenizde yapmak için ağlasanızda o kolunuzu kaldırıp o işe girişecek enerjiniz olmuyor. İşte bu durum tam olarak fazlasıyla olumsuz etkiliyor. Bu durumdan çıkamıyorum, zorlanıyorum, çıksam bile son zamanlarda bir daha ne zaman olacak acaba bu gibi kolay şeyleri yapamayıp bir çuval inciri berbat edecem diye sürekli aklımın bir köşesinde beynimi kemiriyor. Zaten kendimi zor verdiğim(aslında veremediğim) bir şeye bundan sonra hiç veremiyorum.

Bu konu hakkında öneri, tavsiye vs ne varsa açığım.

Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Sevgilerimle,

• Ne gibi durumlar oluyor biraz somut örnek verir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Mesela yapabildiğim zengin olmadığım halde, kimseden yardım almadan okuduğum bölümle alakalı Dünya'nın en iyi üniversitesinde(benim alanım için) 2. sınıfta gidip buluş yapacak kadar ileri gidebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AD08D0F1

Mesela yapabildiğim zengin olmadığım halde, kimseden yardım almadan okuduğum bölümle alakalı Dünya'nın en iyi üniversitesinde(benim alanım için) 2. sınıfta gidip buluş yapacak kadar ileri gidebiliyorum.
    Kesin öyledir kardeşim kesin buluş yapıyorsun.
    Bende geçen korona virüs aşısı buldum ama ne yaparsın coğrafya kader aşı elimde patladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam ne demek istediğinizi anlamadım ama lack of execution bu karantina dönemlerinde ise normaldir. İnsan bir şey yapmaya yapmaya tembelleşiyor. Bu yaz nereye gidecektiniz ayrıca korona etkiledi mi durumlarınızı gidebilecek misiniz

• Ne anlatıyon hocam.sen? Anlattığım şeyden de verdiğin örnekten de bir şey anlamadım.

• Kal geliyordan sonrasını okumadım + nick konu uyumu + konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 5 Nisan 2020; 16:5:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Normalde de bana fazlasıyla olan bir durum bu. Bu sene daha da arttı. Yani koronaya bağlı değil onu biliyorum. Yani bendeki durumun normal olmadığından da eminim.

Bu yazın seçeneklerim fazlaydı geçen yıllar güzel işler yaptığım için. İngiltere’de veya Amerika’da gidecek yerlerim hazırdı. Daha önce sürekli Amerika’ya gittiğim için İngiltere’de sağlam bir yere gidecektim.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Pm’ye gel göstereyim

• Atalet

Mesaj atılamıyor hocam size

İşi bitirme tıkanıklığı (Lack of Execution)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 5 Nisan 2020; 16:16:8 >
  • Maddi destek olmadan nasıl yapıyorsunuz hocam ilk gittiğinizde dolar yine uçuk değildi ama şu an çok fazla. Beni de kanadadan bir profesör çağırdı ama bilet gidiş geliş bile 7 bin lira. Tek bu olsa yine verir gideriz ama 2 haftalık bir proje için bir bu kadar daha harcamam gerek tahminimce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 5 Nisan 2020; 16:42:51 >
  • terazi burcu musun

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk gittiğim zamanı vs biliyorsunuz. Acaba tanış olma ihtimalimiz var mı?

Hocam zamanında start-up kurmuştum sırf meraklı öğrencileri, istekli öğrencileri göndermek için. Sonra farkettim ki kimse istekli değil, herkes hazır bir şeyler varsa gitmek için can attığını ama az biraz uğraş yapmaya gelince vazgeçiyorlar. O yüzden o işi askıya aldım

• sioux kullanıcısına yanıt
    Hayır

• yav he he
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.