Şimdi Ara

İşgörememezlik ödemesi alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ödemeyi alan varsa kaç günde aldı? 15gün içinde hesaba yatıyor diye duymuştum, 80 gün oldu hala yatmamış.

• Kaç gün raporluydun? 2 güne kadar olanlar ödenmez. raporun 2 günden fazla olan kısmı ödenir, para ödemesi ilse 20 ila 45 gün arasında çıar. Ziraat bankasında hesabın varsa direkt oraya yatar, yoksa ptt ye adına yatar. Tüm bunlara rağmen alamadıysan çalıştığın işyeri raporunu onaylamamış olabilir veya rapor aldığın kurum raporunu sisteme girmediği için işyeri onaylayamamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntticaret -- 22 Kasım 2014; 13:22:24 >
  • 62 gün raporum var. İşyerine gittim rapor 1 Eylül'de onaylanmış. Rapor kısmında sıkıntı yok yani.
    Ziraat'ta hesabım yok, 15 gün önce PTT'ye gittim yatmamıştı. Online olarak kontrol ediyorum, ödeme gözükmüyor.
  • işbaşı yaptığın tarihten itibaren yani raporunun bittiği tarihten itibaren 20-45 ün geçt ve hala yatmadıysa alo 170 i ara yardımcı oluyorlar.
  • İnternette 4ayda alanları falan okudum da şaşırdım biraz. Öyle yapayım artık. Sağolasın hocam.
  • Ödeme 8-14 Aralık arası yatacakmış, buna da şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.