Şimdi Ara

İşemcinin fanı çalışmıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemcinin fanında sorun oluştu. Ramı çıkarıp taktıntan sonra bilgisayar açılmadı uzun uzun bip sesleri geliyor yanacak diye kapatıyorum tekrardan yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaParca -- 25 Şubat 2013; 20:53:11 >

• arkadaşlar yardım edin lütfen parçaları çıkarıp taktım fakat sorun aynen devam etti
  • biios pilini sök bekle biraz.
    işlemcinin fanı hiçmi dönmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 25 Şubat 2013; 21:26:48 >
  • ya rami dogru dürüst takmadin yerine , yada rami cikarirken fanin elektrik baglantisini da cektin . 2 durumdada ötmeler olabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

ya rami dogru dürüst takmadin yerine , yada rami cikarirken fanin elektrik baglantisini da cektin . 2 durumdada ötmeler olabilir .

fan sorununu çözdüm şluan işlemci fanı çalışıyor fakat uzun uzun bib sesleri tekrar ediyor 4-5 saniye arayla uzun uzun bib sesi geliyor.
  • öncelikle ramlari sök yerinden , teker teker geri tak ( 1 tane tak makinayi calistir , calisiyorsa kapat 2. yi tak,farkili slotlara tak vs... ). Bana kalirsa ramler dogru dürüst takili degil . Belkide ramleri sökreken bir tanesini bozdun , bilemem .
    Olmaz ise Biosa gir ve reset at , hersey fabrika ayarina dönsün . Makina aciliyormu hic ? yani post screeni görüyormusun ? orada genelde bir uyari yada sorunun ne oldugu yazar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 25 Şubat 2013; 22:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS sinyalleridir o uzun uzun bip sesleri. Linkten bir bakın hangi sinyali verdiğine, sorunun ne olduğunu netleştirin öncelikle.
    Gerçi RAM hatası olarak görünüyor ancak bir bakın;

https://www.google.com.tr/search?q=BIOS+sinyalleri&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KARDEŞİM SANA YARDIM EDECEĞİM RAM YUVASINA TAM OTUTURAMAMISSIN O YUZDEN BİB SE S GELİYOR SAKIN ACMA YOKSA AŞIRI ISINIP YANAR YUVAYA OTURUNCA ÇIT DİYE SES GELİR VE YANDAKİ MANDALLAR TAM OTURUR

SORUM RAM YUVASINDA TAM OTURMAMASIDIR

EKRANDA SİYAH OLUYORSA RAMDAN KAYNAKLI TAKTIM OLMUYOR DİYORSAN GEÇMİŞ OLSN RAM YANMIŞ :(
    EĞER TAKTIM ÇAILIYOR FAKAT SES GELİYOR DİYOSAN SLOTUN İÇİNİ TEMİZLE ! BELKİ BİR ŞEY KACMIŞTIR YOKSA %25 CHİP SETİN YANMIŞTIR OYUZDEN GELİYODUR UZUN SURELİ ÇALIŞMADA KOMPLE %100 KAYBEDEBİLİRSİN BENİM TAVSİYEM RAM DEĞİŞTİR !

BİLNEDİGİNİZ ŞEYLERİ AÇIP KURCALAMAYINIZ ! ARKADAŞ YAZMS BİOS PİLİNİ SOK SOKERSEN TUM ŞİFRELER SAAT TARİH FELAN FİLAN HERŞEY SIFIRLANIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gebze41 -- 26 Şubat 2013; 15:07:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.