Şimdi Ara

İşemci anakar uyumu yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun alykum işlemci degiştirmeye karar verdımhttp://www.vatanbilgisayar.com/core-i7-4770k-soket-1150-35ghz-8mb-cache-22nm-islemci.html?gclid=CKWL5an6-L4CFabItAodvyYAxw almayı dusunyorum benım anakartım asagıdakı gorselde mevcut 1150 soketlık anakart lazımmıs herhaldehttp://www.sanalpazar.com/Gigabyte-Ga-h81m-s1-Intel-H81-Soket-1150-Anakart__isp20068662?malid=GOOREMA&utm_campaign=GOO_REMARKETING&utm_content=13062014GOOREMA&utm_medium=GOO_REMA&utm_source=googlerema&gclid=CJfIr7z6-L4CFSbmwgodyB8AJg yenı bır anakart gereklı mı yoksa benım kı uygun mudur veya yenı ıslemcı ıcın yenı bır parca lazımmı benım parçalarla uyumlu olur mu

bu arada laptop servıse gıtııgı zaman temızlenıp yen ıbır termal macun surerlermı yoksa sorunu halledıp yollarar mı ? teşekurler
     İşemci anakar uyumu yardım lutfen İşemci anakar uyumu yardım lutfen İşemci anakar uyumu yardım lutfen

• DEĞİŞTİRMENE GERK YOK BNCE İŞLEMCİN GAYET İYİ SERVİSE YOLLA TERMAL MACUN SÜRERLER FLN HALLEERLER BASKA SORUN VARSA BİLDİRİRLER ONA GÖRE BİŞEYLER YPRSIN
  • Laptopa masa üstü işlemci olmaz

@emirhan0192
  • laptopumu babama vermeye karar verdım ozellıklerı benım ıcın yeterlı olmuyor cıdden cs go lol de bıle dusuk fps de oynuyorum ayarların very low olamsına ragmen

kasa toplamaya karar verdık babamla bırlıkte vatan computerdekı kasalar gayet ıyı de berbat ekran kartları mevcut o yuzden bır kaç abımdende edıngıım bılgı dogrultusunda max 2 bın tl lık toplama yapmayı planlıyoruz suan kasaya 2-3 parça alacagımda ıcınde dvd vs her sey var vermıs oldugum lınktekı anakart ve ıslemcıyı harıcı ne lazım 1 tb lık haarıcı harddısk var depolamada sorun yok sımdı saglam bır ekran kartına ıhtıyacım var 2 adet fan mevcut + ıslemcı sogutucusuda ses kartı yenı benım atlamıs oldugum eksık parcalar varsa yazarmısınız lutfen tesekkurler sımdıden
  • emirhan0192 E kullanıcısına yanıt
    Her türlü uyar

Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.