Şimdi Ara

İşe Yarayan Metalar (1 örnek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nick : TakeMeToOblivion

Oyun : Takımı kurucu SOLO oyun
    Mor takımdayım
    Support Taric oynuyorum, Adc miz olan jinx oyuna dahi girmemişti. Bende flash ve bitkinlik vardı.

Mavi Takım vs Mor Takım
    Solo : Riven vs Kayle
    Jungler: Lee Sin vs Vi
    Mid: Yasuo vs Ziggs
    Adc : Ezreal vs AFK Jinx
    Supp : Twisted Fate vs Taric

3. Dk botta twisted beni sürekli kule altı sarı kartı ile dürtüyor fakat 3. denemesinde onu stunlayarak kule altı ilk kanı döktüm.
    13.Dk kayle ile laneleri değiştirdik (botta zor durumdaydım)
    20. Dk riveni kestim (ben taric bu arada)
    33. Dk karşı takım 5vs4 surr verdi .

Olay şu youtube da bi video izlemişim (iyi ki izlemişim) adam taric top oynuyordu pantheona karşı ve pantheonu ezmişti.(watch?v=3N8qB_SoWRg)
    Bende baktım ki karşı takımda tank yok üstelik bütün hasar verenler AD , bende sırf armor kastım sürekli farm yaptım oyun sonu 480 zırhım vardı,
    Sadete geleyim, taricin W skilli kendi zırhının %12 sini (sanırsam) dostlara fazladan zırh olarak verir kimse beni kesememişti tf de rivene exhaustu bastım ve 2 saniye dolmadan öldü :) (w skilli sırf kendisi kendi zırh değerinizi 80 e yakın artırıyordu o aşamada )
    -hem takımına zırh verir - hem can basar - hem takımına 10 saniye boyunca 35 ad ve ap verir (daha ne isteyeyim ki)

Denemenizi istediğim Metalar (eğer sizde güzel değişik buildler biliyorsanız lütfen söyleyin denemeyi severim )
    -Solo top Full armor taric
    -Solo top Tank Nami
    -Shen Jungler/Supp
    -Ap xin

• solotop full armor taric bilinen bir olay zaten. baya da op. nerf çekicinin gelmemesi şaşırtıcı
  • Magara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mid soraka vardı nerflediler kimse ölmüyordu takımındaki
  • Spears ! Heals ! AP XIN ZHAO IS TOO OP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taric oynamayı bilen için optur zaten support tank taric ile cok oyun carrylediğim olmuştur ama oda cok eskilerden beri taric oynamamdan dolayı sanırım

buda benim bir oyunumdan kare.
     İşe Yarayan Metalar (1 örnek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskmert -- 3 Ağustos 2014; 4:51:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.