Şimdi Ara

İşe girerken imzalanan 'belirli süreli iş sözleşmesi' hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim inşallah dediğini gibi en azından kıdem tazminatımı almak isterim. zira 2 yıl emek verdim bu projeye. yıprandım doğrusu

Mutabakat sözleşmesinde

Geçmişte olduğu gibi çalıştığı tüm süre boyunca aylık ücretine 4857 sayılı iş kanununun 41 , 42 ve 63. maddesi uyarınca fazla sürelerde çalışma ve 2 ayık denkleştirme süresi sonunda teşekkül edecek ve yıllık 270 saate kadar olan fazla mesai ücretleri ile ulusal bayram ve genel tatillerde yapacağı ilave çalışmaları karşılığı ilave ücretinin aylık ücretine dahil olduğunun aralık 2015 tarihi itibari ile fazla mesaileri ile ulusal bayram ve genel tatillerdeki çalışmaları 2 aylık denkleştirme süresi içerisinde ortalama haftalık 45 saati aşan çalışmaların üzerinde yıllık 270 saatin üzerinde sınırlarıda aşmadığından ilave bir ücret alacağı olmadığını ve gereği halinde fazla mesai çalışması yapmayı peşinen kabul eder.

maddesi bulunuyor.

Ben normal çalışma saati dışında fazla çalıştığım takdirde mesai ücreti alıyordum.
    Bu mutabakat sözleşmesini imzaladıktan mesai ücreti vermeyecekleri anlamına mı geliyor?
    Teşekkür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.