Sabah 6 uyanış 6.35 evden çık 6.45 otobüse bin 7.30-7.40 işte ol Akşam 17.00 çık Eve gelmem 18.00 Bu hayat çile Yaşamak bumu Helal paranın adı rezillik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşe gidiyorum

-
-
Ne iş yapıyorsun mübarek ?
Bende işe gidiyorum, çalışma şeklim şöyle:
Pazartesi : Sabah ( 08:00 / 17:30 )
Salı : Akşam ( 14:30 / 21:00 )
Çarşamba : Sabah ( 08 :00 / 17:30 )
Perşembe : Sabah ( 08:00 / 17:30 )
Cuma : Haftalık izin
Cumartesi : Akşam ( 14:30 / 21:00 )
Pazar : Full ( 08:00 / 21:00 )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayat zor. maaşlı çalışmak kölelik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha Pazar nedir öyle başka elemanlar yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kesinlikle öyle köpekten hiç bir farkımız yok
Kardeş TC sınırları içinde bulunan A.101, BİM ve ŞOK gibi kurumsal mağaza zincirleri hep çok iş ve az elaman statüsünde elaman çalıştırır, istisnalar kaideyi bozmaz ama sabah mağazayı bir yönetici ve bir elaman, akşamda bir yönetici ve bir elaman kapatır, bu proğrama göre Pazar günleri iş az olduğu için müdürümüz müdür yardımcısına ve elamana haftalık izin kullandırdığı için otomatikman Pazar günleri müdürle full çekiyoruz
Sistem bu şekilde ağır şartlarda çalışırsın aldığın ücret asgari olur ve o para ne kirana ne yeme içme gezmene yeter bunu biz yaptık başkası yapmadı mevcut olan yönetimi başta tutup Allah ilan ederseniz sonuçları bu olur...Kimisi çıkıp der okusaydın da iyi yerlerde olsaydın diye hepsi hikaye tanıdık olması lazım tanıdık senin elinden tutan birisi yoksa bu ülkede sürünürsün ben 2019 dan beri çalışıyorum boşluklarım yoktur ne yükseldim ne alçaldım aynı şekilde devam ediyorum.Mecburen çalışmak zorundayız mesleğin ne olursa olsun şu zamanda bir arkadaşına git bana 5 10 lira ver de kimse vermez zamanda çok kötü fakirleşiyoruz maalesef..
Hocam başka iş yok mu?
Fark var ji hocam havlamıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Muamma 77Evet kesinlikle öyle köpekten hiç bir farkımız yok
Geçen eve yakın bi yerde çiğköfte alayın dedim, genç bi eleman baktı, çocuk oranın sahibiymiş abi yüzünde gülücükler açıyor, yemin ederim ona buna köpeklik yapmaktan hayatımız bitti
Yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X