Şimdi Ara

İşe başlayalı 3 ay oldu göbeğim çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 81 kilo olmuşum. İşsizken 75 kilo fit bir adamdım. 

üstüne haftada 2 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 29 Temmuz 2025; 12:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beslenmeye dikkat et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu ara bende benzer bir durumdan muzdaribim yemeyi sevdiğim için malesef aahahah bir koşu bandı bakıyorum koşu ve yürüyüşü seviyorum ama bazen dışarı çıkmak zor geliyor. 5 7k arası güzel koşu bantları var bir bak derim. Tabi günde kaç adım attığın önemli. Ben genellikle aylık 250 300bin arası günlükte 7 15k adım arasında atıyorum. Saat başı kalkıp bina içinde bir tur at. Bu uzun oturuşlar ilerleyen süreçte şeker ve bazı kemik hastalıklarına neden olabilir.

Eğer yapabilirsen 18 saatlik bir diyet var kesinlikle zayflarsın. Akşamüstü 6 ile öğlen 12 arasında birşey yemezsen 18 saat boyunca bişey yememiş oluyorsun buda iyi yağ yakar. Bir süre yaptım çok faydasını görmüştüm. Akşam 6 da yemek yeyip geceyi meyveyle geçir 1 ayda farka şaşar kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 29 Temmuz 2025; 16:10:22 >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt

Eliptik bisiklet alıcam ama taşınırken napıcam onu düşünüyorum.

• Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

Valla ev kira olmasa ben çok alıcamda taşınma işi düşündürüyor ondan alamıyorum. Bi airfry bide ufak bi masayla vantilatör aldım evi eşyalı tuttum.

• artık paran var, para olunca da yemişsin. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

valla doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Man In The Wılderness M kullanıcısına yanıt

Aslında para olunca daha kaliteli daha sağlıklı beslenme olmalı. Makarna, abartı ekmek, pilav gibi kilo yapan yemekler yerine et, balık vs. Tabi artık para var diye "tatlı da söyleyeyim" diyorsan o kilo yapar. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yemekhanedeki yemekler çok yağlı. İşsizken evde yatıyordum yatakta. Şimdi oturuyorum o da kötü etkiliyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.