Şimdi Ara

İşbankası Maximum card 2 adet sinema bileti kamp. Yeni katılım. Sms ile. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.281
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu işbank ın 2500 e 2 bilet hediye vs gibi kampanyalarını sıcak fırsatlarda paylaşmayın artık. Şayet hiç bir sıcaklığı yok.
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    nasıl aldınız hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    İşte üniversiteli için 300 ₺ mı 500 ₺ mı ne harcama limiti

2 ayda bir 2 bilet senede 12 bilet ediyor
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    peki yerine tavsiye edebileceğiniz bir banka varmı özellikle kart aidatı sıkıntısı yaşamayacağımız bu sıralar bende maximumdan geçiş yapmak istiyorumda
  • Fırsat değil soygun kaçın kaçın
  • melekly kullanıcısına yanıt
    Garanti tavsiye ederim 5 yıldır kullanıyorum kart aidatlarını kullanım sözüne karşın iptal ediliyor ve bi çok bonus kampanyaları cabası
  • hiç gerek yok ilk seanslar zaten 7 lira 2 bilet alacağım diye 2500 liramı harcayacağım
  • Kıytırıktan 2 bilet verecekler 20 küsür tane madde yazmışlar bir de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melekly

peki yerine tavsiye edebileceğiniz bir banka varmı özellikle kart aidatı sıkıntısı yaşamayacağımız bu sıralar bende maximumdan geçiş yapmak istiyorumda

axess tavsiye ederim. çılgınca çip dağıtıyor. pek şartı şurtu işyeri de istemiyo.fatura ödeyerek bile çip kazanıyorum.mtv ödemesine bile puan veren tek banka.arayınca da 6 ay kullanım sözüne hemen iade ediyor.
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    şuan işte üniversiteli kullanıyorum 2 ayda bir 2 bilet olayı nasıl oluyor hocam ? ayda 1-2 defa falan sinemaya gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: melekly

aidat istemiyorsan teb bonus öneririm
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• İmaxde kullanılırsa 60 tl gibi bir avantajı var.zaten harcama yapılan bir kartsa iyi yoksa bir numarası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her kampanyaya burun kıvıranları anlamıyorum; her kampanya herkese uyacak diye bir şey yok, yalnız şöyle bir şey var mtv, emlak vergileri, site aidatları vs. hatta bazı fatura ödemeleri bu kartlarla yapılabiliyor ve bu 2500 TL'lik kotaya dahil ya da bir ihtiyacın oluyor gidiyorsun 9 taksitle beyaz eşya alıyorsun limitin yarısı ya da eşyanın niteliğine göre tamamı doluyor; teyzemler yaşlı olduğu, onların alışverişlerini genelde ben yaptığım için genelde kolaylıkla dolduruyorum ben bu limiti, bazen annemin kartını da dolduruyoruz, geçen ay çapa tıp fakültesinde bir işimiz oldu, oradaki vezneye yaptığın ödeme bile bu kotaya dahil, haaa herşeye rağmen sana uymayabilir, 2500TL harcasam 2 sinema biletinin peşine mi düşeceğim diyebilirsin ama gayet de düşülüyor, bu arada kampanya mart-nisan aylarında da devam ediyor mu, bilen birisi buraları yeşillendirirse sevinirim, sevgiler ...
  • Cinemaximum lar da bilet çok pahalı . Bu yüzden kampanya takibi yapılır.

• Şubattan sonrası için kampanya var mı ?

• ben msj attım yok dediler
  • İyice b.kunu çıkardılar. Kampanya bi var bi yok.
  • Bitti mi yani kampanya, yıl boyu devam etmeyecek mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.